Yüzünde gerçekten Rabbi Yessir görünüyor mu?

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener'in Ekrem İmamoğlu'na abartılı övgüleri Ekrem İmamoğlu'nu bile rahatsız etti. Akşener'in yaptığı son açıklamalar konusunda görüşü sorulan İBB Başkanı, "Bizi bu türbülansın içine sokma çabasında olan bir kısım var. Bir türbülans yaşatılıyor" dedi.

 İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener'in, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki sözleri dün çok konuşuldu.

Ablasının dindar olduğunu vurgulayan Akşener, "Benim ablam 75 yaşında dindar bir kadın. Ablam AK Parti bünyesindeki dindar kadınlarla da beraber olan biri. Ablam bana 'Ekrem Kardeşimin yüzünde Rabbi Yessir gördüm' dedi." ifadelerini kullandı. Akşener'in bu sözleri sonrası ise bir dua olan "Rabbi Yessir"in anlamı Google'da aranmaya başlandı.

Ayrıca İYİ Parti lideri, "Ekrem İmamoğlu da Mansur Yavaş da Millet İttifakı'nın belediye başkanları. İki ismin de seçilmesi için gayret gösterdim. Sayın Kılıçdaroğlu iki arkadaştan birini aday gösterdiği halde biz 'hayır' demeyiz” diye de konuştu. Bu sözler de güne damga vuran açıklamalardandı...

YÜZÜNDE DUA VAR MI?

Diğer yandan Akşener'in bu açıklamaları bugün metro inşaatlarını inceleyen Ekrem İmamoğlu'na soruldu.

İmamoğlu konuyla ilgili şöyle konuştu;

"Bütün bu tartışmaların dışında bir insanım ben. Yani ne konuşulur, ne konuşulmaz, ne yazılır, ne çizilir, ne yapılır, ne yapılmaz… Hiç ilgilenmesek de her gün bir şekilde, bizi bu türbülansın içine sokma çabasında olan bir kısım var. Bir türbülans yaşatılıyor ve bizi de o türbülansın içinde tutmaya çalışıyorlar. Ben, o türbülansın, o tünelin içinde değilim ama az önceki metro tünellerinin içerisindeyim ve İstanbul'a hizmet üretmeye çalışıyorum. Ve bu konuda yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Dünyanın en fazla metro üreten kenti durumuna geldik biz; sadece iki yılda. Bu başarımızı bütün ülkemiz alkışlıyor."

 

Yüzünde gerçekten Rabbi Yessir görünüyor mu? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.