Yüzüklerin Efendisi hayranları merakla bekliyor: Animenin çıkış tarihi belli oldu

Yüzüklerin Efendisi serisinin hayranlarını sevdirecek yeni bir haber geldi. Geçtiğimiz yaz duyurulan ve Orta Çağ evreninde geçecek olan 'Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'in vizyon tarihi açıklandı. Ortaya çıkan son haberlere göre dizi 12 Nisan 2024 tarihinde izleyicilerle buluşacak.

Önümüzdeki Eylül ayında yayınlanacak olan 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri' isimli seri, Amazon Prime Video üzerinden hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz günlerde fotoğrafları paylaşılan serinin fragmanı da yayınlandı.

Yüzüklerin Efendisi hayranları merakla bekliyor: Animenin çıkış tarihi belli oldu

ANİMENİN ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Heyecanla beklenen bu serinin dışında bir de Yüzüklerin Efendisi evreninde geçecek olan anime dizisi de geliyor. Geçtiğimiz haziran ayında duyurusu yapılan 'Lord of the Rings: The War of the Rohirrim' isimli anime hakkında pek detay yok fakat yönetmen koltuğunda 'Blade Runner: Black Lotus'un ve 'Ghost in the Shell: Stand Alona Complex'in yönetmeni Kenji Kamiyama'nın olduğunu biliyoruz.

Variety tarafından yayınlanan habere göre New Line Cinema ve Warner Bros. Animation ortaklığında gelecek olan anime, 12 Nisan 2024 yılında hayranlarıyla buluşacak.

Yüzüklerin Efendisi hayranları merakla bekliyor: Animenin çıkış tarihi belli oldu ile ilgili etiketler lotr yüzüklerin efendisi Lord of the Rings: The War of the Rohirrim anime amazon pirme Çıkış tarihi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.