'Yüzük göstermek görgüsüzlük' diyen Merve Boluğur'dan yüzük şov

2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda dünyaevine girecekleri konuşulan Merve Boluğur & Mert Aydın çifti önceki gün Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Merve Boluğur, ''Yüzüğümü göstermem, görgüsüzlük gibi geliyor bana'' açıklamasını yaptı. Merve Boluğur'un bu sözlerinin ardından sosyal medya hesabından yüzüğünü gösterdiği paylaşımları gündem oldu.

2017'de Murat Dalkılıç'tan boşanan Merve Boluğur, kısa süre önce tanışıp aşk yaşamaya başlayıp jet hızıyla evlilik kararı aldığı sevgilisi Mert Aydın'la nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda evlenecekleri konuşulan çift önceki gün birlikte görüntülendi. Düğün tarihinin belli olduğunu söyleyen Merve Boluğur detay vermek istemedi.


''YÜZÜK GÖSTERMEK BANA GÖRGÜSÜZLÜK GİBİ GELİYOR''

Sabah Gazetesi'nden Gökhan Gökuman'ın haberine göre; Sevgilisi Mert Aydın ile evlilik yolunda ilerleyen oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Etiler'deydi. Boluğur, "Güzel soru sorun kavga etmeyelim. Evleniyorum, mutlu mutlu sorular sorun" diyerek şöyle devam etti: "Kına olmayacak. Düğün tarihi ve yeri belli ama söyleyemem. Çok detay vermeyelim. Sevgi, aşk evliliği yapıyorum ben. Ama yüzüğümü göstermem, görgüsüzlük gibi geliyor bana."

TAKİPÇİLERİ YÜZÜKLÜ KARELERİNİ HATIRLATTI

''Yüzüğümü göstermem'' gibi iddialı bir cümle kuran genç oyuncunun Instagram kareleri akıllara geldi. 4 milyon takipçili hesabını aktif olarak kullanan ve her fırsatta sevgilisiyle paylaşımda bulunan Boluğur'un evlenme teklifi alırken parmağına taktığı tektaş yüzüğüyle verdiği pozlar ortaya çıktı. Takipçileri bu sözlerinin ardından Merve Boluğur'a yüzüğünü gösterdiği fotoğraf karelerini hatırlattı.

İşte Merve Boluğur'un yüzük şov yaptığı kareleri...

Merve Boluğur

Merve Boluğur

Merve Boluğur

Merve Boluğur


 

 

'Yüzük göstermek görgüsüzlük' diyen Merve Boluğur'dan yüzük şov ile ilgili etiketler Merve Boluğur mert aydın evlilik teklifi tekteş yüzük
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.