Yüzüğünü göstermek için ne yapacağını şaşırdı!

Geçtiğimiz günlerde futbolcu Arda Turan'la nikah masasına oturan Aslıhan Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla alay konusu oldu. Okuduğu kitabı gösterirken yüzüğünü de fotoğrafa alan Doğan'a 'Tektaşını göstermek için ne yapacağını şaşırdı' yorumları yapıldı.

Medipol Başakşehir'de top koşturan Arda Turan, bir küs bir barışık sevgilisi Aslıhan Doğan ile geçtiğimiz günlerde sade bir tören ile evlendi. Arda'nın Aslı'ya aldığı yüzüğü görenler gözlerini alamadı.

YÜZÜĞÜ GÖREN GÖZLERİNİ ALAMIYOR

Yeni Instagram hesabından paylaşımlar yapan Aslıhan Doğan, yüzüğünü göstermek için ne yapacağını şaşırdı. Aslıhan'ın paylaşımı kısa sürede en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

TEKTAŞIYLA ÜNLÜ OLAN DEMET'E RAKİP OLDU

Tektaşıyla ünlü olan Demet Akalın her fırsatta yüzüğünü göstermesiyle bilindiği için Aslıhan'ı görenler, "Demet'e rakip olacak." demeden edemedi.

İşte Aslıhan'ın o paylaşımı:

arda-turan-ile-evlenen-aslihan-dogan-tektasini-10673841_445_m

Yüzüğünü göstermek için ne yapacağını şaşırdı! ile ilgili etiketler Aslıhan Doğan Arda Turan Instagram fotoğraf yüzük teştaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.