Yüzüğü çıkarttı, babasının evine döndü! Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın evliliğinde neler oluyor?

2 Ekim'de DJ Mert Aydın'la evlenen Merve Boluğur babasının evine geri döndü. Parmağından yüzüğü de çıkaran Merve Boluğur'un evliliğinde büyük bir kriz çıktığı iddia edildi. İşte detaylar...

24 Ağustos 2015 - 11 Eylül 2017 tarihleri atasında ünlü popçu Murat Dalkılıç'la evli olan 32 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de hayatını birleştirmişti. Fuat Paşa Yalısı'nda muhteşem bir düğünle evlenen Merve Boluğur - Mert Aydın'ın evliliklerinde kriz çıktığı öne sürüldü. Merve Boluğur'un aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı son paylaşımları ise bu iddiaları güçledirdi.

 

BABA EVİNE GERİ DÖNDÜ


Sosyal medya hesabından eşi Mert Aydın ile sık sık paylaşımda bulunan Merve Boluğur'un evliliğinde kriz yaşadığı öne sürüldü. tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının haberine göre; Merve Boluğur, her anını paylaştığı, aşkını haykırdığı eşi Mert Aydın ile paylaşım yapmaktan son zamanlarda kaçınıyor. Son dönemde kendi ailesiyle fotoğraflarını yayınlarken eşinin yüzünü keserek paylaşan Boluğur'un babasının evine döndüğü iddia edildi.

''ADAM ETTİKLERİMİZ YÜZÜMÜZE BAKMAZ OLDU''

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan şarkıcı ve oyuncu, "Ders çıkardığın olay ne?" sorusuna manidar bir cevap vererek şunları yazdı: ''Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük iyilikte bulunmayacağım.''


Evliliğindeki krizin ardından alyansını çıkartan Merve Boluğur'un paylaşımlarında sık sık parmaklarını göstermesi de dikkatlerden kaçmadı.

MERVE BOLUĞUR


2 aylık flörtün ardından müzisyen Mert Aydın’la 2 Ekim’de evlenen Merve Boluğur, baba evine döndü. Boluğur’un alyansı çıkarması “ayrılık” iddialarını güçlendirdi. Oyuncunun dün akşam da “Lanet olsun aşkına” şarkısını söylemesi takipçilerine “Neler oluyor” dedirtti.

 

 

Yüzüğü çıkarttı, babasının evine döndü! Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın evliliğinde neler oluyor? ile ilgili etiketler Merve Boluğur evlilik Mert Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.