Yüzme Milli Takımı'ndan 5 madalya! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik

Portekiz’de düzenlenen Para Yüzme Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden Yüzme Milli Takımı 5 madalya kazandı. Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da, Para Yüzme Dünya Şampiyonası'nda madalya kazanan milli sporcularımızı kendi sosyal medya heabından tebrik etti.

12-18 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Para Yüzme Dünya Şampiyonası’nda Sümeyye Boyacı, Sevilay Öztürk, Koral Berkin Kutlu, Emine Avcu, Elif İldem ve Meryem Nur Tunuğ'dan oluşan milli takım 1 altın 2 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 5 madalya kazandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEBRİK MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Portekiz’de düzenlenen Dünya Para Yüzme Şampiyonası'nda 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan milli sporcularımızı tebrik ediyor, büyük emek ve gayretle ülkemizi temsil eden millilerimize şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum." ifadesini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Portekiz’de düzenlenen Dünya Para Yüzme Şampiyonası’nda 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan millî sporcularımızı tebrik ediyor, büyük emek ve gayretle ülkemizi temsil eden millîlerimize şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. 🇹🇷 <a href="https://t.co/oNZf2E9L6h">pic.twitter.com/oNZf2E9L6h</a></p>&mdash; Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) <a href="https://twitter.com/RTErdogan/status/1538239054348750849?ref_src=twsrc%5Etfw">June 18, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Yüzme Milli Takımı'ndan 5 madalya! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik ile ilgili etiketler Para Yüzme Dünya Şampiyonası milliler 5 madalya Yüzme Milli Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.