Yüzleşme neden yok? Kanal D Yüzleşme yayından kaldırıldı mı?

Yüzleşme neden yok merak ediliyor. Kanal D Yüzleşme yayından kaldırıldı mı soruları sorulmaya başlandı. Yüzleşme Kanal D kısa süre başlamış ve hafta içi her gün yayınmakta olan bir programdı. Peki, Yüzleşme neden yok, Kanal D Yüzleşme yayından kaldırıldı mı detaylar haberimizde.

Yüzleşme Kanal D’de hafta içi her gün ekrana gelmekte olan program çekimleri sona erdiği açıklandı. Elde kalan stok bölümlerinin de yayınlandıktan sonra yayınlanmayacağı merak edilmekteydi.  Bugünkü Kanal D yayın akışında yer almayan Yüzleşme ise dikkatlerden kaçmadı. Yüzleşme yerine Kanal D yayın akışında Arkak Sokaklar’ın eski bölümü ekrana geleceğini görüyoruz.

Yüzleşme neden yok?

Yüzleşme programının beklenen reytinglerin çok altında olması nedeni ile ekran macerası kısa sürdü.

Yüzleşme neden yok? Kanal D Yüzleşme yayından kaldırıldı mı?

Yüzleşme programının konusu nedir?

Kanal D ekranlarında değişik formatıyla izleyici karşısına çıkan Yüzleşme programında her hafta 7 farklı aile yarışmaktaydı ve yarışmacılar aynı evde kalmaktaydı. Yüzleşme programında yarışmacılar bir hafta boyunca kaldıkları evde birbirlerini daha fazla tanımaya ve paylaşımlarda bulunmaya çalışmaktaydılar. Doç. Dr. Oytun Erbaş’ın moderatörlüğünde çekilmektedir.

Birbirini hiç tanımayan bu 7 ailenin aynı evde kendi hayat sorunlarının yanında birbirleri ile olan sorunları da zaman içerisinde gün yüzüne çıkmaktaydı. Programın her hafta final gününde ise yarışmacılar birbirleri ile yaşadıkları sorunları ve kendi aralarında yaşadıkları sorunları ile yüzleşmek zorundaydılar.

Yüzleşme neden yok? Kanal D Yüzleşme yayından kaldırıldı mı? ile ilgili etiketler Yüzleşme Kanal D yüzleşme kanal d neden yok kaldırıldı mı bitti mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.