Yüzleşme dizisi final mi yapıyor? Reyting sonuçları nasıl?

Yüzleşme dizisi final mi yapıyor? Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yüzleşme'nin ekran macerası erken bitiyor. Başrollerini Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün paylaştığı dizi reyting sıralamasında beklentileri karşılayamıyor.Usta oyuncu Uğur Yücel'in de kadrosunda yer aldığı dizi son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor.İşte Yüzleşme dizisi final mi yapıyor? Reyting sonuçları nasıl? Sorularının cevapları haberimizde...

Yüzleşme dizisi final mi yapıyor? Kanal D ekranlarında yayınlanan tanıtımlarıyla büyük beklenti oluşturan Yüzleşme dizisi için final kararı alıyor.başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir,Engin Öztürk, Zeynep Eronat,Mesut Akusta, Şerif Sezer ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun paylaştığı Yüzleşme dizisi yayınlandığı bölümlerde aldığı reyting sonuçları ile hayal kırıklığı yarattı.İzleyenler dizi final mi yapıyor? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte Yüzleşme dizisi final mi yapıyor? Reyting sonuçları nasıl? sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...
Yüzleşme dizisi final mi yapıyor? Reyting sonuçları nasıl?

YÜZLEŞME DİZİSİNDEN BEKLENMEDİK FİNAL KARARI

Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Yüzleşme dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla büyük beklenti yaratmıştı.Reyting sonuçları karşısında yapımcıların erken final kararı aldığı dizinin hayranları sosyal medyada çıkan haber karşısına büyük üzüntü yaşıyor. Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün yanı sıra usta oyuncu Uğur Yücel'de dizinin kadrosunda yer alıyor.Dizi birinci bölümüyle Total'de 2.68 reytingle 17., AB'de 3.87 reytingle 6.olmuştu. Salı akşamları izleyicilerin karşısına çıkan dizi yayınlanan 3 bölümüyle beklentilerin çok altında kaldı.

VEDA YAZISI GÖNDERDİ

Ömer Faruk Sorak ile Burak Arlıer'in yönettiği dizi reytinglerde beklentiyi karşılamayınca 4. bölümde final yapmasına karar verildi. T Company'nin patronu Bülent Turgut ekibineveda yazısı gönderdi.

4'ÜNCÜ BÖLÜMDE VEDA EDİYOR

Bülent Turgut veda yazsında, "Değerli Yüzleşme Oyuncuları, Değerli Yönetmenlerimiz, Değerli Ekibimiz;

Yüzleşme dizimizin yolculuğuna 4. bölüm sonu itibarıyla üzülerek son verme kararı aldık. Öncelikle her birinizin değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim. Evet, birkaç bölüm daha sürdürme şansımız vardı. Ancak yaptığımız değerlendirmede bu sürecin tüm ekibe daha fazla stres ve sıkıntı yaratacağını ve sürecin bu işin paydaşı olan herkese zarar vereceğini düşünüyoruz" dedi.

"İZLEYİCİDE BEKLEDİĞİMİZ KARŞILIĞI BULAMADIK"

"Reyting bu işin doğası gereği sürdürülebilirliğin belirleyicisidir. Her birinizin bu işe çok büyük katkısı oldu ve olmaya devam ediyor. Yola çıkarken böyle bir sonucu hiçbirimiz beklemiyorduk tabii ki. İzleyicide beklediğimiz karşılığı bulamadık maalesef. Bu iş kollektif bir iştir. Herkesin elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başka projelerde buluşabilmek dileğiyle tekrar çok teşekkür ediyorum."

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel'in yönetmen koltuğunda oturduğu, Altuğ Küçük'ün de senaryosunu kaleme aldığı Yüzleşme dizisinin bu hafta yayınlanacak 3. bölümünde;

Masal, yüzleşmek için geldiği Kalender’de, tanıdığı insanlarla tanınmadan yaşamaya devam eder. Fakat, işler umduğu gibi gitmemeye başlar. Kalender’de yıllardır süren barış yerini şüphelere bırakır. Kalender’in içinde sakladığı sırlar bir ahtapotun kolları gibi herkesi sarmaya başlayacaktır.

Ufuk'un ölümünün ardından Kalender Kasabası hiç olmadığı kadar hareketli günler yaşar. Arka arkaya yaşanan iki şüpheli ölüm herkesi tedirgin eder. Tüm gözler kasabaya yeni gelen Masal ve yıllar sonra ortaya çıkan Ömer'e çevrilmiştir. Zümrüt ve Masal bu tüm detaylarıyla konuşur. Zümrüt kendi planının hatalı olmasından ziyade Ufuk'u kimin öldürdüğü ile ilgilenir.

Fikret konuşmaları sırasında Ömer'i uyarır. İnsanların ondan şüphelenebileceklerinden bahseder. Böyle düşünen sadece Fikret değildir. Pek çok kişi de onunla aynı fikirdedir. Öte yandan Ömer, Gonca'nın başına gelenleri öğrenme peşindedir. Bu yüzden araştırmalara başlar. Zira yıllar önce kaybolan sevdiğinin başına neler geldiği halen ilk günkü gizemini korumaktadır.

HANDE DOĞANDEMİR

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesi bir kamu kurumundan emekli, babası da banka emeklisidir. Ankara’da okuduğu ortaokul ve lisede Fransızca eğitim gördü. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümünden İletişim sosyolojisi üzerine eğitim görerek mezun oldu. Üniversitede son sınıfta Erasmus programı ile altı ay Fransa’nın Lilla şehrinde okudu.

Üniversite bittikten sonra farklı bir alanda çalışmak istemiş ve ekran arkası deneyimler edindikten sonra Akademi 35’buçukta oyunculuk eğitimi almıştır.

Kamera arkasında programcılık yapmaya stajyerlikle başladı. Daha sonra rejiye geçti. sonra çalıştığı yerde editör yardımcısı oldu. Vahide Gördüm ve Altan Gördüm’ün oyunculuk okuluna gitti.

2011 yılında başlamak üzere TRT Okul'da “Hatırlar mısınız?” adlı programda iki yıl sunuculuk yaptı. 2013 yılının Mart ayında Nejat İşler’le birlikte “Eti Browni” reklamında rol aldı.

2 Temmuz 2013 tarihinde Kanal D'de gösterime giren “Güneşi Beklerken” dizisinde başrollerini Emre Kınay, ve Kerem Bursin ile paylaştı. 2014 yılında Lipton reklamında oynadı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında Aralı 2015 de oynamaya başlayacak olan "Kara Kış" adlı dizide Şükrü Özyıldız ile birlikte oynadı.

2015 yılında başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Sezin Akbaşoğulları, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Ekin Türkmen ve Tomris İncer gibi oyuncuların paylaştığı "Racon: Ailem İçin" dizisinde Yağmur/Azra karakterini canlandırdı.

Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız 2015 yılında yapılan ve 29 Ocak 2016'da gösterime giren "Her Şey Aşktan" filminde de başrol oynadı.

Uğur Yücel kimdir?

Türkiye'de her kesimden insanın zevkle izlediği bir oyuncu olan Uğur Yücel, kabarelerle başladığı oyunculuk hayatına sinemada devam etmiş ve sadece oyunculukla sınırlı kalmayarak yönetmenlik ve senaristlik dallarında da birçok ödüle layık görülmüştir.
Uğur Yücel, 1957 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen van'lıdır. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde öğrenim gördü. 1977 yılında konservatuvardayken tek kişilik oyunlara ve stand up gösterilerine başladı. 1975ile 1984 yılları arasında Kenter Tiyatrosu, Tef Kabare Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu ve Şan Müzikholünde çeşitli oyunlar oynadı. Yer aldığı kabareler ve müzikallerde Müjde Ar ve Sezen Aksugibi sanatçılarla çalıştı.
1984 yılında ilk kez "Fahriye Abla" adlı film ile sinemada oyunculuğa başladı. Ardından 1986 yılında "Teyzem" ve "Milyarder", 1987 yılında ise başrolündeŞener Şen'in oynadığı "Selamsız Bandosu" adlı filmde yer aldı. Sinemada çıkış yapması yine başrolünü Şener Şen ile paylaştığı 1987 yapımı "Muhsin Bey" ile oldu. Hemen arkasından 1988 yılında Ertem Eğilmez'in son filmi olan "Arabesk"de Müjde Ar, Şener Şen ve Necati Bilgiç ile birlikte rol aldı.

1994 yılında televizyon dünyasına girdi. Birçok dizi ve tv skeçlerinde rol alan oyuncu ilk kez "Aziz Ahmet" adlı televiyon dizisiyle yapımcılık, senaristlik ve oyunculuk yaptı. Sinemada oyunculuğa 1996 yılına kadar ara veren Yücel, bu dönem kendi filmlerini çekmek için hazırlıklarda bulundu.

1996 yılında "Eşkiya" adlı film ile sinemaya dönüş yaptı. 1996 yılında senaryosunu Yavuz Turgul'un yazıp yönettiği "Eşkıya" adlı filmde Şener Şen ile başrolde oynarken Uğur Yücel Cumali karakterini canlandırdı. Kamran Usluer,Sermin Hürmeriç, Yeşim Salkım, Kemal İnci, Özkan Uğur gibi oyuncularla birlikte oynadı.

Ardından 2000 yılında Kemal Sunal'ın ölümü üzerine "Balalayka" adlı filmde yer aldı.

Uğur Yücel, 1998 yılında "İkinci Bahar" adlı televizyon dizisinin ilk 8 bölümünü çekerek televizyon dünyasında çalışmaya devam etti. Ardından TRT'de yayınlanan "Karanlıkta Koşanlar" adlı televizyon dizisinde yönetmen, senarist ve oyuncu olarak yer aldı.

2003 yılında ilk uzun metrajlı filmi olan "Yazı Tura"da yapımcıi yönetmen ve senarist olarak karşımıza çıktı. Yapımcılığa aynı yıl "Alacakaranlık" adlı dizi ile devam etti. Aynı zamanda bu dizide oyuncu olarak da yer aldı. 2005 yılında "Hırsız Polis" adlı dizide canlandırdığı karakter ile büyük beğeni kazanan oyuncu ertesi yıl "Hayatımın Kadınısın" ve "Ramon" adlı filmlerde yönetmen olarak karşımıza çıktı.

Yönetmenlik, yapımcılık, senaristlik ve oyunculuk dışında 1998 yılında çekilen "Laleli'de Bir Azize" ve "Gemide" adlı filmlerde müzik yapımcılığı da yaptı.

Oyuncu Derya Alabora ile 1983 yılından bu yana evli olan Uğur Yücel'in bu evlilikten bir de Can yücel (2)(d.1985) isimli oğlu bulunmakta.

2008 - 2010 yılları arasında yayınlanmış olan Canım Ailem adlı TV dizisindeOzan Güven, Şebnem Bozoklu, Funda Eryiğit, Ezgi Mola, İlker Aksum ile birlikte başrol oynadı.

2009 yılında kendi yönettiği Ejder Kapanı adlı sinema filminde Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Berrak Tüzünataç ve Ceyda Düvenci ile birlikte başrolü paylaştı.

2015 yılında yönetmenliğini Uğur Yücel'in oğlu Can yücel (2)'in yaptığı "Yaktın Beni" adlı sinema filminde Sarp Apak, Sinem Kobal, Uğur Yücel, Meltem Cumbul, Hasibe Eren, Sezai Aydın, Ozan Özcan, Bülent Şakrak ile birlikte oynadı.

Ödülleri :

24. Antalya Film Şenliği 1987, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Muhsin Bey)
41. Antalya Film Şenliği 2004, En İyi Yönetmen (Yazı Tura)
41. Antalya Film Şenliği 2004, En İyi Senaryo (Yazı Tura)
41. Antalya Film Şenliği 2004, En İyi Film (Yazı Tura)
16. Ankara Film Festivali 2005, Mahmut t ali Öngören Özel Ödülü (Yazı Tura)
Nümberg Türkiye/Almanya Film Festivali 2005, En iyi Film (Yazı Tura)
54. Mannheim Uluslararası Film Festivali, 2005 Uluslararası Sinema Eleştirmenleri Ödülü (Yazı Tura)

Filmleri ve Dizileri :
Yönetmen :

2013 - Soğuk (Sinema Filmi)
2013 - Benim Dünyam (Sinema Filmi)
2009 - Ejder Kapanı (Sinema Filmi)
2006 - Hayatımın Kadınısın (Sinema Filmi)
2001 - Karanlıkta Koşanlar (TV Dizisi)
1998 - İkinci Bahar (TV Dizisi)

Senaryo :

2013 - Soğuk (Sinema Filmi)
2006 - Hayatımın Kadınısın (Sinema Filmi)
2003 - Yazı Tura (Sinema Filmi)
2001 - Karanlıkta Koşanlar (TV Dizisi)
1994 - Aziz Ahmet (TV Dizisi)

Yapımcı :

2008 - Kolay Gelsin (Yapım Yönetmeni) (TV Dizisi)
2003 - Yazı Tura (Sinema Filmi)
2003 - Alacakaranlık (TV Dizisi)
1996 - Eşkıya (Ortak Yapımcı) (Sinema Filmi)

Oyuncu :

2015 - Yaktın Beni (Macit) (Sinema Filmi)
2015 - Kötü Kedi Şerafettin (Şerafettin (ses) (Sinema Filmi)
2013 - Yahşi Çin (Sinema Filmi)
2013 - Benim Dünyam (Mahir Hoca) (Sinema Filmi)
2013 - 2014 - Aramızda Kalsın (Bahattin) (TV Dizisi)
2011 - Aşk ve Ceza 2. Sezon (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2009 - Ejder Kapanı (Abbas) (Sinema Filmi)
2009 - Aşka Ruhunu Kat (Sinema Filmi)
2008 - New York, I Love You (Sinema Filmi)
2008 - Kolay Gelsin (Yönetmen) (TV Dizisi)
2008 - 2010 - Canım Ailem (Samim Altın) (TV Dizisi)
2006 - Hayatımın Kadınısın (Tophaneli Tayfur) (Sinema Filmi)
2005 - 2006 - Hırsız Polis (Aksak-Arsen) (TV Dizisi)
2001 - Karanlıkta Koşanlar (Başkomiser Nevzat) (TV Dizisi)
2000 - Balalayka (Necati) (Sinema Filmi)
1996 - Eşkıya (Cumali) (Sinema Filmi)
1994 - Aziz Ahmet (Selami) (TV Dizisi)
1988 - Arabesk (Ekrem) (Sinema Filmi)
1987 - Selamsız Bandosu (Musa) (Sinema Filmi)
1987 - Muhsin Bey (Ali Nazik) (Sinema Filmi)
1986 - Teyzem (Basri) (Sinema Filmi)
1986 - Milyarder (Halis Dombili) (Sinema Filmi)
1985 - Aşık Oldum (Sinema Filmi)
1984 - Parkta Bir Sonbahar Günüydü (Ergin) (TV Dizisi)

Müzik :

1998 - Laleli'de Bir Azize (Sinema Filmi)
1998 - Gemide (Sinema Filmi)

Kurgu :

2003 - Yazı Tura (Kurgu) (Sinema Filmi)

 

 

 

 

 

Yüzleşme dizisi final mi yapıyor? Reyting sonuçları nasıl? ile ilgili etiketler Kanal D Engin Öztürk Uğur Yücel Hande Doğandemir Yüzleşme
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.