Yüzlerce yağmacıyı tek başına durdurdu

ABD'de polis tarafından öldürülen siyahi George Floyd'un ardından başlayan ırkçılık karşıtı gösteriler dünyanın çeşitli yerlerine yayıldı. Son olarak İsveç'in Göteborg şehrindeki gösterilerden kaydedilen görüntülerde protestocuların bir dükkanı yağmalamaya çalıştığı ancak siyahi birinin engellemesiyle karşılaştığı görüldü.

ABD'nin Minneapolis eyaletinde polisin boğazını sıkması sonucu yaşamını yitiren siyahi George Floyd'un ardından başlayan ırkçılık karşıtı gösteriler devam ediyor.

Protestolar, ABD'nin ardından İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Yunanistan gibi ülkelerin ardından İsveç'e de sıçradı.

İsveç'in Göteborg kentinde çekilen görüntülerde bir mağazayı yağmalamaya çalışan yüzlerce kişinin tek bir siyahi adam tarafından durdurulduğu görüldü.

Yüzlerce yağmacıyı tek başına durdurdu

GÜNÜN KAHRAMANI

Protestoların amacından sapmasını engelleyen siyahi adamın videosu, sosyal medyada 'günün kahramanı' ifadeleriyle paylaşıldı.

Yüzlerce yağmacıyı tek başına durdurdu ile ilgili etiketler ABD İsveç protesto Siyahi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.