Yüzlerce askeri tehlikeye attılar

Adana'da koronavirüs tedbirlerine uymayan kişiler, askere gidecek yakınlarını otogarda uğurladı. Sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı otogarda ortaya çıkan görüntüler pes dedirtti.

1 Haziran'dan itibaren uygulamaya koyulan normalleşme adımlarına rağmen uyulması gereken kurallar ve önlemler hatırlatılırken, bu uyarılar bazen dikkate alınmıyor.

Adana Otogarı’nda ise dün akşam saatlerinde asker uğurlaması için toplanan yüzlerce vatandaşın ortaya çıkarttığı görüntüler ise koronavirüs nedeniyle endişe uyandırdı.

Yüzlerce askeri tehlikeye attılar

Yüzlerce kişilik gruplar halinde toplanan vatandaşlar, asker adaylarını uğurlarken sosyal mesafe kuralı ve maske takma zorunluluğunu hiçe sayarak diğer vatandaşların da hayatını riske soktu. Yasak olmasına rağmen bazı vatandaşlar ise konvoy düzenledi.

Yüzlerce askeri tehlikeye attılar - Resim : 2

"BU NORMAL DEĞİL!"

Kardeşini Isparta’ya gönderen Mehmet Rasim Yılmaz isimli vatandaş, “Bu kadar kalabalık olması normal değil. Sosyal mesafeye uyulmuyor” diye konuştu.

İHA

Yüzlerce askeri tehlikeye attılar ile ilgili etiketler Adana asker Koronavirüs Korona uğurlama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.