Yüzde 100 futbol neden yok? NTV %100 Futbol yayından kaldırıldı mı?

Türk futbolunun efsane isimlerinden biri olan ve bir zamanlar Fenerbahçe’de top koşturan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen’in ekranlara veda etmesi sonrasında NTV’de yayınlanan %100 Futbol’da sekteye uğramıştı. Peki, NTV Yüzde 100 futbol neden yok?

15 yıl boyunca aralıksız olarak NTV’de yorumcu olarak görev yapan Rıdvan Dilmen, hakkında çıkan son iddialar sonrasında canlı yayında yorumculuğu bıraktığını resmen açıklamıştı. %100 Futbol programı ile sayısız ödüller kazanan Rıdvan Dilmen, Türk futbolunun referans programı olarak gösterilmekteydi.

Rıdvan Dilmen son olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında;

"43 yıl önce lisanslı futbolcu olarak girdiğim Türk futbol ailesine; onurumla, şerefimle, namusumla hizmet ettiğimi Mill Futbolcu-Teknik Direktör-Futbol Yorumcusu olarak yürüttüğüm süreci bugün itibariyle sonlandırıyorum. Vicdanen çok rahatım. Hiçbir şahıs, camia ve kurumla ilgili asla saygısızlığım olmadı. Ancak son dönemde organize bir şekilde hedef gösterilerek bana ve aileme yaşatılan üzüntüyü, iftiraları başkaları gibi kabul etmem mümkün değildir! Şimdiye kadar olduğu gibi; rahmetli Babamın ve Annemin bana bıraktığı en anlamlı miras olan DİLMEN soyadını Rabbim izin verdiği sürece onurumla taşımaya devam edeceğim.

Yüzde 100 futbol neden yok? NTV %100 Futbol yayından kaldırıldı mı?

Doğuş Grubu Sayın Başkan’ı Ferit Şahenk Bey’e ve NTV ailesine teşekkür ederim. Tüm izleyicilerimize minnettarım.

Yakın bir zamanda; bana ve aileme yapılan iftira dolu bu kampanyanın aktörlerini, asıl amaçlarının şahsım üzerinden! halkı kin ve nefretle kutuplaştırmak olduğunu, tetikçilerini ve AZMETTİRİCİLERİNİ bilgi ve belgelerle tek tek ifşa edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

Sevgi ve Saygılarımla Rıdvan DİLMEN" ifadelerine yer verdi.

Rıdvan Dilmen’in yorumculuğu bırakması sonrasında NTV ekranlarında yayınlanan yüzde 100 futbol programı da yayından kaldırıldı.

Yüzde 100 futbol neden yok? NTV %100 Futbol yayından kaldırıldı mı? ile ilgili etiketler NTV Yüzde 100 futbol %100 Futbol
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.