'Yüz yüze eğitimin devamlılığı için aşılarınızı tamamlayın'

Yüz yüze eğitimin 6 Eylül'de başlayacağının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan'dan velilere çağrı geldi. İlhan, yüz yüze eğitimin devamlılığı için velilere "aşılarınızı tamamlayın" çağrısı yaptı.

Koronavirüs salgınıyla mücadelede tedbirler kapsamında ara verilen yüz yüze eğitim, önümüzdeki ay başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Özer, "Okullarımızı 6 Eylül'de tüm kademelerde yüz yüze ve tam zamanlı olarak açacağız" açıklamasında bulundu.

Bu konuda, uzmanlardan da velilere çağrı yapılmaya devam ediliyor.

"BİR AN ÖNCE AŞILAR TAMAMLANMALI"

Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, aşı vurgusu yaparak şunları söyledi:

"Eğitim sürecinin devamı açısından öğretmenlerimiz ve okul çalışanlarıyla birlikte velilerimizin de aşı olmaya çok özen göstermesi gerekiyor. Kendilerini, evlatlarını, başka çocukları, ailelerini ve toplumu korumak için bir an önce aşılarını tamamlamalılar."

"YÜZ YÜZE EĞİTİMİN DEVAMI..."

"Toplumun büyük kesiminin aşı olması hem Kovid-19'la mücadelemizi güçlendirecek hem de tam zamanlı yüz yüze eğitimin devamını sağlayabilecek.

Kapalı alanlara yönelimin arttığı sonbahara ne kadar çok aşılı vatandaşla girebilirsek salgınla mücadelede de o kadar başarılı olabiliriz.

Türkiye'de vaka sayıları son dönemde 20-25 bin bandında sabitlendi. Vaka sayılarında artış olmamasını çift doz aşısını tamamlamış yüzde 55'lik nüfusumuza borçluyuz."

'Yüz yüze eğitimin devamlılığı için aşılarınızı tamamlayın' ile ilgili etiketler Okul Koronavirüs yüz yüze eğitim aşı veli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.