Yüz yüze eğitime 10 gün ara verildi

Tokat merkeze bağlı Çat beldesinde bir öğretmenin Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine temaslı grubunda bulunan 30 öğretmen karantinaya alındı. Önlem amacı ile lise ve ortaokul bölümleri bulunan okulda 10 gün süreyle eğitime ara verildi.

Tokat merkeze bağlı Çat beldesinde bulun Hüseyin Abbas Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulunda bir öğretmenin koronavirüs testi sonucu Kovid-19 olduğu tespit edildi.

Öğretmenlerin kent merkezinden beldeye servisle gelmesi sebebiyle aynı servisi kullandıkları belirlenen 30 öğretmen temaslı oldukları gerekçesi ile karantinaya alındı.

Öğretmenlerin izole edilmesi nedeniyle lise ve ortaokul düzeyinde 10 gün süre ile yüz yüze eğitim ve öğretime ara verilmek zorunda kaldı.

360 öğrencinin evlerinden online eğitimlerine devam edeceği ifade edildi.

Son dakika gelişmesine ilişkin açıklamada bulunan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Yılmaz, bir öğretmenin korona virüs testinin pozitif çıkması nedeniyle eğitim ve öğretime ara verildiğini ifade ederek, “Ortaokul ve lisemizin 10 gün sonra tekrar açılmasını bekliyoruz. Çocuklarımızda herhangi bir şey yok” diye konuştu.

 

Yüz yüze eğitime 10 gün ara verildi ile ilgili etiketler Tokat kovid-19 yüz yüze eğitim İmam Hatip Lisesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.