Yüz yüze eğitime 10 gün ara verildi

Karabük Safranbolu ilçesinde bir anaokulunda birçok öğrenci ile çalışanda koronavirüs tespit edildi. Temaslı sayısının da fazla olması nedeniyle anaokulu 10 gün süreyle yüz yüze eğitime kapatıldı.

Safranbolu'da eğitim veren bir anaokulunda birden fazla koronavirüs pozitif vakası belirlendi. 

Öğrenci ve çalışanlarda görülen virüsün temaslı sayısının da çok fazla olması sebebiyle anaokulu, 4 Mart saat 05.00’ten 14 Mart saat 05.00’e kadar 10 gün süre ile eğitime kapatıldı.

Safranbolu Kaymakamlığı’ndan alınan karara ilişkin yapılan açıklama şu şekilde: 

"Kovid-19 enfeksiyonunun yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla Ali Baba Anaokulunda eğitime ara verilmesine, öğrencilerin ve çalışanların temaslı olmaları sebebiyle 10 günlük süre boyunca evde kalmalarına, okul çalışanlarının karantina süresi boyunca idari izinli sayılmasına karar verilmiştir."

Yüz yüze eğitime 10 gün ara verildi ile ilgili etiketler Karabük Safranbolu anaokulu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.