Yüz yüze eğitim yeniden başlıyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tüm okullarda yüz yüze eğitimin başlayacağını duyurdu. Tüm okulları kapsayan programa göre; yarın ilkokullar, 7 Haziran Pazartesi günü de tüm ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitime geçilecek.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tüm okullarda yüz yüze eğitimin başlayacağını duyurdu.

Bakan Selçuk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Yarın itibarıyla ilkokul öğrencilerimiz, 7 Haziran Pazartesi itibarıyla ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz." dedi.

 

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada ise ülke genelinde Covid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında, yarından itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlanacağı, diğer okul öncesi eğitim kurumları mevcut durumda olduğu gibi tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edeceği bildirildi.

7 Haziran Pazartesi günü ise tüm ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitimin haftada 2 gün yapılacağı belirtilen açıklamanın devamı şöyle:

"Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarımızda yüz yüze eğitime 1 Haziran Salı gününden itibaren haftanın 5 günü tam zamanlı olarak başlanacaktır. Okullarımızdaki yüz yüze eğitimlere katılım, isteğe bağlı olup “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu'ndaki koşullar doğrultusunda gerçekleştirilecektir. 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecektir."



Yüz yüze eğitim yeniden başlıyor

 

Yüz yüze eğitim yeniden başlıyor ile ilgili etiketler yüz yüze eğitim normalleşme kuralları koronavirüs salgını
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.