Yüz yüze eğitim öncesi Bakan Koca kritik rakamı açıkladı! İşte aşılanan öğretmen oranı...

Yüz yüze eğitimin başlamasına sayılı günler kala Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılamada öğretmenlerin birinci ve ikinci doz oranlarını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Eylül'de açılacak eğitim öğretimin yeni yılı öncesi velilerin de merak ettiği öğretmenlerin aşılanma oranlarını açıkladı. 

Bakan Koca yağtığı açıklamada, "Öğretmenler arasında birinci doz aşı oranı %84,06. Tüm toplumda birinci doz aşı oranı %76,12. İkinci doz aşı oranı öğretmenler arasında %72,57. Tüm toplumda bu oran %58,23. Okullar açılıyor. Henüz aşı olmamış öğretmenler de yakında bizlere örnek olacaklar. Her zaman olmadılar mı?" dedi. 

 

Yüz yüze eğitim öncesi Bakan Koca kritik rakamı açıkladı! İşte aşılanan öğretmen oranı... ile ilgili etiketler Okul bakan koc
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.