Yuvarlak masada Kurtlar Vadisi'ndeki sahneler yaşandı! İş görüşmesi yemeği kana bulandı

Kadıköy'ün ünlü restoranların birinde çıkan silahlı kavgada, Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisleri Ziya Bandırmalıoğlu ve Şahin Aslan yaşamını yitirmişti. İki grup arasında çıkan çatışmada 7 kişi de yaralanmıştı. Polisin yaptığı araştırmada, çatışmanın bir iş görüşmesi yemeği sonrası çıktığını ve çıkmasında da alkolün etkisi ile küfürleşmenin neden olduğu ortaya çıktı. Ölen şahısların cenazeleri memleketlerine gönderildi. Mevlüt Yüksel'in özel haberi...

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İstanbul'un sakinliğiyle tanınan Kadıköy Kalamış Yat Limanı'nda bununan ünlü bir restoranda meydana gelen çatışma, gözleri yine Susurluk olayına çevirdi.

SUSURLUK KAZASI HÜKÜMLÜSÜ ZİYA BANDIRMALIOĞLU VE POLİS ARKADAŞI ÖLDÜRÜLDÜ!

Kamuoyunda Susurluk davası olarak bilinen olayın hükümlülerinden eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve yine kendisi gibi özel harekat polisi olan emekli polis Şahin Aslan çıkan çatışmada yaşamlarını yitirmişlerdi.

Aynı çatışmada 7 kişi de yaralanmıştı. Ayrıca Ziya Bandırmalıoğlu ile beraber emekli polis Şahin Aslan'ın da hayatını kaybettiği silahlı çatışmada Fuat, Hüseyin, Ayhan Çakıroğlu ile diğer yaralıların da kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altında oldukları öğrenildi.

İŞ GÖRÜŞMESİ YEMEĞİ KÜFÜRLEŞME NEDENİYLE İLE ÇATIŞMAYA DÖNÜŞTÜ!

SuperHaber'in polis kaynaklarından elde ettiği bilgilere göre, Çakıroğlu kardeşler ile eski özel harekatçı Ziya Bandırmalıoğlu ile Şahin Aslan, bir ihale anlaşmazlığı nedeniyle Kalamış Marina'da bulunan ünlü bir restoranda buluşarak alkolün de alındığı bir yemeğe oturdular.

İddialara göre, ihale ile ortaya çıkan anlaşmazlığın konuşulduğu yemeğe, daha sonra Ziya Bandırmalıoğlu'nun ve daha sonra gelen arkadaşı aynı masaya oturdu.

Yemekte saatler gece yarısına yaklaşırken bir kişi hakkında başlayan iyi ve kötü nitelikli konuşmada, alkolün de etkisi ile küfürleşme başladı.

ÜNLÜ RESTORANDAKİ YUVARLAK MASADA KURTLAR VADİSİ'NDEKİ GİBİ SAHNELER YAŞANDI!

Trabzonlu oldukları öğrenilen Çakıroğlu kardeşler ile eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ile arkadaşları arasındaki küfürleşme sırasında birden silahlar çekildi ve karşılıklı çatışma başladı.

Yemek yenen yuvarlak masada tıpkı Kurtlar Vadisi'ni andıran sahnelerin yaşandığı olayda yakın mesafeden onlarca mermi sıkıldığı anlaşıldı.

POLİSE GÖRE İKİ GRUP YEMEĞE SİLAHLI VE HAZIRLIKLI GELDİ!

Yine polis ve adli kaynaklardan alınan bilgiler göre, her iki grubun ihale anlaşmazlığı yemeğine silah ve mermi getirerek hazırlıklı geldiklerinin belirlendiği kaydedildi.

Yine yapılan olay yeri çalışmasında ortaya çıktı ki: meydana gelen çatışmada, Ziya Bandırmalıoğlu ile beraber emekli polis Şahin Aslan'ın hayatını kaybettiği, Fuat, Hüseyin, Ayhan Çakıroğlu ile diğer yaralıların da kaldırıldıkları hastaneler de tedavi altında oldukları öğrenildi. Öteyandan, yaralıların kaldığı hastanenin çevresinde geniş güvenlik önlemlerinin artırılarak sürdüğü ve kaçan iki kişinin de yakalanmasına çalışıldığı vurgulandı

Yuvarlak masada Kurtlar Vadisi'ndeki sahneler yaşandı! İş görüşmesi yemeği kana bulandı ile ilgili etiketler ihale Çatışma mevlüt kalamış marina Kurtlar Vadisi yuvarlak masa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.