'Yuva yıkan kadın oldun mu?' sorusu Tuba Ünsal'ı hüngür hüngür ağlattı

40 yaşındaki eski manken ve oyuncu Tuba Ünsal, BluTV'de Cansu Canan Özgen’in sunduğu '40' programına konuk oldu. Tuba Ünsal, Cansu Canan Özgen’in sorduğu “Yuva yıkan kadın oldun mu?” sorusu karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Bir dönem İspanyol manken ve tasarımcı Elisabeth Mas’in boşanmak üzere olduğu eşi iş insanı Caner Karaloğlu ile aşk yaşayan Tuba Ünsal programda hüngür hüngür ağladı.

Blutv ekranlarında Cansu Canan Özgen’in sunduğu 40 programına konuk olan Tuba Ünsal kendisine yöneltilen sorular karşısında duygusal anlar yaşadı. Cansu Canan Özgen’in sorduğu “Yuva yıkan kadın oldun mu” sorusu üzerine açıklamalar yapan Ünsal gözyaşlarına hakim olamadı ve hüngür hüngür ağladı.



''KİMSENİN KOCASINI ELİNDEN ALMADIM''

Cansu Canan Özgen'in sorusuna Tuba Ünsal, ''Asla. Çok da korkarım. Benim içim çok rahat. Ben hata ya da yanlış yapmadım. Kimsenin kalbini kırmadım. Kimsenin yuvasını dağıtmadım, kimsenin kocasını elinden almadım. Olmayan bir şeyi bozmadım. Öyle olmasaydı zaten mahkemeler oralarda ceza verirdi. Geri çekilmezdi bu davalar. Mahkeme sonuçlarına bakınca ne olduğu da görülüyor. Medya bazen çok acımasız davranıyor. Ben yalan söyleyen olsaydım diğer meslektaşlarım gibi çok daha pürüpak bu konudan çıkabilirdim. Ben insanların gözünün içine bakarak yalan söyleyemem ki... Bana sorduklarında da yalan söylemedim, tanıyorum dedim. O yüzden bunlara hiç girmek istemiyorum. O dönem tamamen kapansın.'' yanıtını verdi ve daha fazla konuşmak istemedi.

'Yuva yıkan kadın oldun mu?' sorusu Tuba Ünsal'ı hüngür hüngür ağlattı

Tuba Ünsal, tasarımcı Elisabeth Mas’in boşanmak üzere olduğu eşi Caner Karaloğlu ile aşk yaşamıştı. Bir döneme damga vuran Caner Karaloğlu ve Tuba Ünsal aşkı yıllar sonra yeniden gündeme geldi.

'Yuva yıkan kadın oldun mu?' sorusu Tuba Ünsal'ı hüngür hüngür ağlattı ile ilgili etiketler Caner Karaloğlu Tuba Ünsal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.