'Yuva yıkan' kadın olarak gösterilen Gülşah Saraçoğlu: 'Neden beni suçluyorsunuz!'

Önceki haftalarda şarkıcı Deha Bilimlier ile birlikte eşini aldattığı iddia edilen modacı Gülşah Saraçoğlu sonunda sessizliğini bozdu. Saraçoğlu haksız yere kendisinin suçlandığını söyleyerek böyle bir şeyin olmadığının altını çizdi.

Şarkıcı Deha Bilimlier'in eşini modacı Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı iddiaları uzunca bir süre magazin gündeminde yer almıştı. Bunların yanında Bilimlier’in sahne sonrasında Saraçoğlu ile gizlice buluğ görüştüğü de iddia edilmişti.

Önceki günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen Saraçoğlu, "Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığınız iddia edildi. 'Yuva yıkan' kadın olarak görülüyorsunuz. Neler söyleyeceksiniz?" sorusu karşısında "Öyle bir şey yok. Neden beni suçluyorsunuz?" diyerek aracına binip uzaklaştı.

'Yuva yıkan' kadın olarak gösterilen Gülşah Saraçoğlu: 'Neden beni suçluyorsunuz!'

İddialar sonrasında 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulunan Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu, çıkan haberlerin asılsız olduğunu söylemişlerdi.

Bilimlier, "Üç tane çocuğum var evliyim. İstanbul'daki herkes beni dinlemeye gelir. Benim bu taraflarda bezim yok hepiniz bilirsiniz. Gülşah Saraçoğlu da beni dinlemeye gelir. Önde oturuyordu, mikrofon uzattım sahneme çıktı... Arkadaşım o benim. Anlam veremedik böyle bir şeye. Bu iddiayı çıkaranın Gülşah'la bir problemi olduğunu düşünüyorum. Sahneme gelmesi dışında Gülşah Saraçoğlu ile asla bir yerde bir araya gelmedik. Eşim beni biliyor. Bu bana yapılan bir komplo ve hainliktir. Varsa elinizde bir görüntü yayınlayın kardeşim dedim. Bu haberi ilk duyduğumda güldüm" dedi.

'Yuva yıkan' kadın olarak gösterilen Gülşah Saraçoğlu: 'Neden beni suçluyorsunuz!' - Resim : 2

Gülşah Saraçoğlu ise "Böyle bir durumu izah etmenin üzüntüsü içerisindeyim. O kadar fuzuli, yanlış ve yalan bir durum ki. Deha yıllardır hayatımızda ve çok kıymetli bir ailesi olan bir arkadaşım. Kim bunu neden ortaya attı... Sahneye çıktım hatta o sırada yere düştüm, Tiktok'a düştü. Güldük buna. Bir görüntü olduğu söyleniyor, Allah aşkına bana da yollasınlar." ifadelerine yer verdi.

2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye adlı yarışma programında üne kavuşan Deha Bilimlier, Aslı Bilimlier ile evlendi. 3 çocuk annesi olan Aslı Bilimlier’in mesleği ise avukatlıktır.

'Yuva yıkan' kadın olarak gösterilen Gülşah Saraçoğlu: 'Neden beni suçluyorsunuz!' ile ilgili etiketler Gülşah Saraçoğlu Deha Bilimlier Aslı Bilimlier
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.