Yusuf Yerkel'in 3 yaşındaki oğlu vefat etti! Evlat acısını bile linç operasyonuna çevirdiler...

3 yıldır minik yavrusu hayata tutunsun diye mücadele veren eski Başbakanlık Özel Kalem Müdür Yardımcısı Yusuf Yerkel, evladının vefatını sosyal medyadan duyurdu. Evlat acısını Soma'daki tekme olayını hatırlatarak ve çirkin yorumlar ekleyerek veren muhalif site ve hesaplara sosyal medyadan büyük tepki geldi.

Almanya Frankfurt'a Ticaret Ataşesi olarak atanan Yusuf Yerkel, sosyal medya hesabından uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören 3 yaşındaki oğlu Emir Zahit Yerkel'in hayatını kaybettiğini açıkladı.

"MİNİK KUZUMUZ MELEK OLDU"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski Özel Kalem Müdür Yardımcısı Yerkel, “Minik kuzumuz yavrumuz canımız Emir Zahitimiz melek oldu. Bu fani dünyadaki 3 yıllık çileli yolculuğunu tamamlayıp, ebedi aleme göç eyledi. Artık bize düşen, güzel bir sabırdır…” ifadelerini kullandı.

ACILI ANNE SÜMEYRA YERKEL: 3 YILLIK ÇİLESİNİ DOLDURDU...

Yerkel’in eşi anne Sümeyra Yerkel de sosyal medya hesabından oğullarının ölüm haberini duyurdu. Yerkel şu ifadeleri kullandı:

“Güzel yavrumuz, göz nurumuz, ciğer paremiz Emir Zahit’imiz 3 yıllık çilesini doldurup bu fani alemden göçtü, melek olup Rabbimizin cennetine gitti…”

"EVLAT ACISIYLA YANAN YÜREKLERİ DAHA FAZLA YAKMANIN YARIŞINA GİRMİŞLER"

Evlat acısını Soma'daki tekme olayını hatırlatarak ve çirkin yorumlar ekleyerek veren muhalif site ve hesaplara sosyal medyadan büyük tepki geldi. "Yusuf Yerkel ve eşi Sümeyra Hanım'ın çocuklarını yitirmesine ilişkin haberi, "Soma tekmecisi" vurgusuyla vermek, en hafif deyimiyle ayıptır." diyen vatandaşlar "Evlat acısıyla yanan yüreklerini daha fazla yakmanın yarışına girmişler." yorumunu yaptı. 

İşte sosyal medyadaki tepkilerden bazıları...

Yusuf Yerkel'in 3 yaşındaki oğlu vefat etti! Evlat acısını bile linç operasyonuna çevirdiler... ile ilgili etiketler Soma Bebek Sosyal Medya yusuf yerkel oğlu sümeyra yerkel yorum Emir Zahit Yerkel
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.