Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı CSKA Moskova'da büyük skandal! Tepki çeken video sonrası açıklama geldi

Fransa'da Lille forması giyen ve geçen sezon şampiyonluk yaşayan Yusuf Yazıcı sezon sonuna kadar Rus ekiplerinden CSKA Moskova'ya kiralandı. Satın alma opsiyonu ile kiralanan milli futbolcunun takıma gelişinin resmiyet kazanması sonrası yaplan bir paylaşım büyük bir skandala neden oldu. CSKA Moskova yapılan paylaşımı gelen tepkiler sonrası kaldırarak sorumlu kişilerin işine son verildiğini açıkladı.

Rusya Premier Lig ekibi CSKA Moskova, Lille'de forma giyen milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'yı satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar kiraladı. Yusuf Yazıcı'yı CSKA Moskova'ya gönderen Lille, bu transferin resmileşmesinden 15 dakika sonra Hatem Ben Arfa'yı kadrosuna kattığını duyurdu. Fransız ekibin bu hamlesi de çok konuşuldu.

Rusya'daki sağlık kontrollerinden başarıyla geçen Yusuf Yazıcı'nın kısa süre içerisinde CSKA'nın İspanya kampına katılacağı öğrenildi. Yusuf Yazıcı Transfer sonrası "O zaman başlayalım" paylaşımını yaptı.

CSKA MOSKOVA'NIN TRANSFER VİDEOSU OLAY OLDU

Milli futbolcunun transferinin duyurulduğu video, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Yapılan paylaşımda CSKA Moskova'nın Yusuf'a sosyal medyadan, "Merhaba Yusuf, seni bekliyoruz neredesin? Sözleşme imzalamaya hazırız. Yusuf burası Rusya! Burada çok Natasha var!" mesajlarını gönderdiği, önceki mesajlara cevap vermeyen Yusuf'un ise son mesajı görür görmez "5 dakikaya oradayım" diye yanıt verdiği görülüyor.

Yapılan bu paylaşım birçok tepkiye neden olurken, Rus ekibi tepkiler sonrası bu paylaşımı kaldırdı.

Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı CSKA Moskova'da büyük skandal! Tepki çeken video sonrası açıklama geldi

CSKA'DAN İLK TEPKİ: VİDEOYU YAPANLARLA YOLLARIMIZI AYIRDIK

Paylaşımın silinmesine rağmen sosyal medada viral olmasının ardından Rus kulübünden ilk açıklama PR Direktörü Serguei Aksenov'dan geldi. Aksenov; "Yapılan kabul edlemez. Hem kamuoyundan hem de Yusuf'tan özür diliyoruz. Videoyu yapan ekiple yollarımızı derhal ayırdık." açıklamasını yaptı.

GENEL YAYIN YÖNETMENİ KARETINA KIRILCHEVA'DAN TÜRKÇE VE İNGİLİZCE AÇIKLAMA

CSKA Moskova'nın resmi sosyal medya hesabından, CSKA TV Genel Yayın Yönetmeni Katerina Kirilcheva'nın imzasıyla Türkçe ve İngilizce açıklama yayınlandı.

Açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

Takımımıza yeni katılan oyuncumuz Yusuf Yazıcı'nın transfer haberini duyurduğumuz video ile ilgili pişmanlığımı paylaşmak istiyorum. Farklı bir senaryo üzerinden hareket etmeyi planlarken, oyuncuyla fiziki olarak çekim yapamacağımız için alternatif fikir üretmem gerekti. Zaman darlığı dolayısıyla oluşturduğum ve sonrasında uyguladığım fikrin son derece yakışıksız ve kaba olduğunu kabul ediyorum. Kısa süre içerisinde sosyal medya hesaplarımızdan kaldırılan bu paylaşım dolayısıyla kırdığım tüm kadınlardan, taraftarlarımızdan ve özellikle içerikten habersiz olan Yusuf Yazıcı'dan özür dilerim.

Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı CSKA Moskova'da büyük skandal! Tepki çeken video sonrası açıklama geldi - Resim : 2

Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı CSKA Moskova'da büyük skandal! Tepki çeken video sonrası açıklama geldi ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı CSKA Moskova Lille paylaşım tranasfer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.