Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci'den Galatasaray açıklaması

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, "Yusuf’un kalbinde Fatih Terim’in farklı bir yeri var ama transfer görüşmesi olmadı. Yusuf Yazıcı, Lille’in gelecek planlarında önemli bir yere sahip ve tüm çalışmalarını bu yönde sürdürüyor" dedi. Fransa şampiyonu Lille ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli yıldızın güncel piyasa değeri 20 milyon eruoya ulaşmış durumda.

Ligue 1'de Lille forması giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın bir süredir isminin Galatasaray'la anılmasıyla ilgili temsilcisi Adem Cebeci'den açıklama geldi...

Cebeci, "Sayın Fatih Terim, Yusuf Yazıcı’ya A Milli Takım döneminde ilk kez forma veren, ona güvenen bir teknik direktör; dolayısıyla Yusuf’un kalbinde her zaman farklı bir yere sahip. Ama iki taraf arasında, bir transfer görüşmesi gerçekleşmemiştir" dedi.

DHA'ya konuşan Cebeci, sarı kırmızılı kulüple bir transfer görüşmesinin yapılmadığına vurgu yaparken, "Temsilciliğini yaptığımız sporcumuz Yusuf Yazıcı, Lille'in planlarında önemli bir yere sahip. Galatasaray Spor Kulübü ülkemizin güzide camialarından biri. Sayın Fatih Terim, Yusuf Yazıcı’ya A Milli Takım döneminde ilk kez forma veren, ona güvenen bir teknik direktör; dolayısıyla Yusuf’un kalbinde her zaman farklı bir yere sahip. Ama iki taraf arasında bir transfer görüşmesi gerçekleşmemiştir. Yusuf Yazıcı, Lille’in gelecek planlarında önemli bir yere sahip ve tüm çalışmalarını bu yönde sürdürüyor" diye konuştu.

Bu sezon Ligue 1'de 11 maça çıkan ve 1 gol, 1 asistle oynayan 24 yaşındaki orta saha Devler Ligi'nde de 2 maçta forma giydi. Yusuf, dün akşam Sevilla'yı deplasmanda 1-2 yendikleri maçta son 17 dakikada sahada kalmıştı.

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci'den Galatasaray açıklaması ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı Lille Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.