Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci: Yusuf, Lille için proje bir isim

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci: "Yusuf, Lille için proje bir isim... Yusuf geçen sezonki performansıyla tüm Avrupa’ya ne kadar özel bir yetenek olduğunu gösterdi. Hedefi daha fazlasını yapmak. Onun zihninde bir sınır yoktur. Hep hayal kurar ve o hayaller için çalışır. Sezon bittiğinde yine onun başarılarını konuşacağımızdan hiç şüphem yok."

Fransa şampiyonu Lille'in milli yıldızı Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, yıldız futbolcu ile ilgili sorularını yanıtladı. DHA'ya konuşan Cebeci, "Yusuf, Lille'de olmaktan son derece mutlu. Kulüple yaptığımız toplantılar da son derece olumlu geçti" dedi.

Lille ile düzenli görüşmeler yaptıklarını söyleyen Cebeci, "Geçen hafta hem Yusuf’u ziyaret etmek, hem de kulüple sezon içinde düzenli olarak yaptığımız toplantıya katılmak için Lille’deydim. Yusuf’un hem morali, hem de motivasyonu çok iyi. Yusuf konsantrasyonu çok yüksek bir oyuncu, her zaman yüzde 100’ünden fazlasını sahaya vermek için çalışıyor" dedi. 

"ŞAMPİYONLUK ONU GÜÇLENDİRDİ"

Yazıcı’nın Lille'de mutlu olduğunu söyleyen Cebeci, "Geçen seneki şampiyonluk O'nu daha da güçlendirdi; hem bireysel olarak hem takım olarak potansiyellerinin çok yüksek olduğunu biliyorlar. Takım arkadaşları O'nu, O da takım arkadaşlarını çok fazla seviyor. Hatta sadece antrenman ve maçlarda değil, boş zamanlarında da birlikte çok vakit geçiriyorlar. Kulüple yaptığımız toplantılar da son derece olumlu geçti" ifadelerini kullandı.

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci: Yusuf, Lille için proje bir isim

LİLLE'DE YUSUF YAZICI!

Lille yönetiminin Yusuf Yazıcı’ya bir proje gözüyle baktığını söyleyen Cebeci, "Hem yönetim hem teknik kadro Yusuf’un takımlarında olmasından memnun. Onun hem saha içi, hem de saha dışı katkısına derece önem verdiklerini söylediler. Yusuf'a bir proje olarak baktıklarını ve ellerinden çıkarmak gibi bir niyetlerinin olmadığını, gelecek planlamalarında da Yusuf’un önemli bir yerde olduğunu eklediler. Yusuf geçen sezonki performansıyla tüm Avrupa’ya ne kadar özel bir yetenek olduğunu gösterdi. Hedefi daha fazlasını yapmak. Onun zihninde bir sınır yoktur. Hep hayal kurar ve o hayaller için çalışır. Sezon bittiğinde yine onun başarılarını konuşacağımızdan hiç şüphem yok” diye konuştu.

A Milli Takım kampı için İstanbul'da bulunan Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille formasıyla Ligue 1'de 9 maçta 1 gol, 1 asistle oynadı. Yıldız isim Devler Ligi'nde ise 16 dakika süre alabildi.

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci: Yusuf, Lille için proje bir isim ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı Lille Ligue 1 A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.