Yusuf Yazıcı'dan esprili paylaşım!

Fransa Ligue 1 takımı Lille'in Monaco'ya 5-1 yenildiği maçta sağ diz çapraz bağları kopan ve sezonu kapayan Yusuf Yazıcı esprili bir paylaşım yaptı.

Fransa Ligue 1 takımı Lille'in forması giyen Yusuf Yazıcı, çapraz bağlarının kopması sebebiyle  sezonu kapattı.

Sakatlığı nedeniyle A Milli Futbol Takımı'ın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da forma giyemeyecek olan 22 yaşındaki futbolcu, Twitter hesabından anneannesi ve babaannesiyle fotoğrafını paylaşıp "Aile hekimlerime muayene oldum. Yoğun bir kara lahana, mısır ekmeği ve kemik suyu tedavisi uygulamayı uygun gördüler" mesajını yazdı.

Yusuf Yazıcı'dan esprili paylaşım!

22 yaşındaki futbolcu, sezon başında Trabzonspor'dan Lille'e transfer olmuş; Fransız ekibinde toplam 13 maça ilk 11'de çıkıp 1 gol, 4 asistlik katkı sağlamıştı.

Yusuf Yazıcı, milli takım'ın EURO 2020 vizesi aldığı eleme maçlarında 2'si ilk 11 olmak üzere 8 kez forma giymiş ve 1 gol, 1 asistle oynamıştı.

Yusuf Yazıcı'dan esprili paylaşım! ile ilgili etiketler Trabzonspor Yusuf Yazıcı Lille A milli futbol takımı Twitter EURO 2020
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.