UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu Yusuf Yazıcı

Fransa'nın Lille takımında forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, UEFA Avrupa Ligi'nde 3. haftanın en iyi oyuncusu seçildi. 23 yaşındaki yıldız, İtalyan devi Milan'a San Siro'da 3 gol atarak takımını galibiyete taşıyan isim olmuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu Yusuf Yazıcı oldu. UEFA'nın internet sitesinde yapılan haftanın oyuncusu oylamasında Lille forması giyen milli yıldız ile birlikte PAOK'tan Andrija Zivkovic, Bayer Leverkusen'den Leon Bailey ve Sparta Prag'dan Lukas Julis yarıştı.

Lille ekibinin deplasmanda İtalyan ekibi Milan'ı 3-0 yendiği mücadelede hat-trick yapan Yazıcı, oylamada haftanın oyuncusu oldu. Yusuf, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Sparta Prag karşısında da 3 gol bularak en iyi oyuncu seçilmişti.

 

UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu Yusuf Yazıcı ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı UEFA Avrupa Ligi Lille
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.