Yusuf Yazıcı "Fransa'nın onurunu kurtardı"

UEFA Avrupa Ligi'nde geceye damga vuran Yusuf Yazıcı, Fransız basınında manşetleri süsledi. Lille'in Sparta Prag'ı 4-1 yendiği maçta 3 gol atan milli futbolcu için "Fransa'nın onurunu kurtardı" yakıştırması yapıldı.

Lille'in UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'ı 4-1 yendiği maçta 3 gol atan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Fransız basınında manşetleri süsledi. Fransa'nın saygın spor gazetesi L'equipe, Lille tarihinin bir Avrupa maçında 3 gol birden ilk ismi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki yıldız için "Fransa'nın onurunu kurtardı" ifadesini kullandı.

Lille'in Sparta Prag'ı farklı mağlup etmesini manşetine taşıyan gazete, "Usta Yusuf Yazıcı" başlığını kullandı. Gazete, bu hafta Avrupa'da maç kazanan tek takımın Lille olduğunu hatırlatarak "Fransa'nın onurunu kurtardı" yorumunda bulundu.

L'equipe, "Hat-Trick yapan Yusuf Yazıcı, Sparta Prag karşısında alınan galibiyetin mimarı oldu. Lille, Fransa'nın onuru kurtardı, sahnede Yusuf Yazıcı vardı. UEFA Avrupa Ligi'nde maç kazanan ilk Fransız takımı oldular" ifadelerini kullandı.

Sparta Prag karşısında Yusuf Yazıcı, karşılaşmaya ilk 11'de başlarken Burak Yılmaz ve Zeki Çelik ise yedek kulübesinde yer almıştı. Burak Yılmaz, 64'te Jonathan David'in yerine oyuna dahil olurken Zeki Çelik ise süre alamadı. 

Yusuf Yazıcı "Fransa'nın onurunu kurtardı" ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı Lille Fransa UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.