Yusuf Yazıcı hız kesmiyor, Lille şampiyonluğa koşuyor

Bordeaux deplasmanında 3 puanı 3 golle alan Lille, galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Fransız ekibinin milli yıldızı Yusuf Yazıcı, perdeyi açan golü kaydederek müthiş form grafiğini sürdürdü. 23 yaşındaki futbolcu Fransa'da Aralık ayının en iyi oyuncusu seçilmişti.

Ligue 1'de Yusuf Yazıcı fırtınası sürüyor... Fransa Lig'inde şampiyonluğa koşan Lille, 23. hafta mücadelesinde Bordeaux'ya konuk oldu. Kırmızı-Lacivertliler zorlu deplasmanda 3-0 galip gelirke, Yusuf Yazıcı takımını 54. dakikada öne geçiren golü attı.

Maça, Zeki Çelik ile birlikte ilk 11'de başlayan 23 yaşındaki yıldız Jonathan Bamba'nın pasını gole çevirdi ve bu sezon Ligue 1'deki gol sayısını 7'ye yükseltti. Lig'de 3 de asisti bulunan Yusuf, UEFA Avrupa Ligi'nde de 2 kez hat-trick yapmıştı. Zeki Çelik maçta 81 dakika forma giyerken takımın en golcü isim olan Burak Yılmaz kadroda yer almadı.

Fransa'da Aralık ayının en iyi futbolcusu seçilen ve bunu başaran ilk isim olan Yusuf Yazıcı, takımının şampiyonluk mücadelesinde müthiş bir katkı sağlıyor. Bordeaux deplasmanında 3 puanı 3 golle alan teknik direktör Christophe Galtier'in takımı puanını 56'ya yükseltti ve 1 maç fazlasıyla en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 5'e yükseltti.

Yusuf Yazıcı hız kesmiyor, Lille şampiyonluğa koşuyor

Yusuf Yazıcı hız kesmiyor, Lille şampiyonluğa koşuyor ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı Lille Ligue 1 Zeki Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.