Yusuf Yazıcı ihtiyaç sahiplerine erzak dağıttı!

Fransa’nın Lille Kulübü’nde forma giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler yaşayan yaşlı ve ihtiyaç sahibi hemşerilerini unutmadı. Yazıcı, mahalle muhtarları aracılığıyla belirlenen ailelere elleriyle hazırladığı ve dezenfekte ettiği erzakları bireysel hijyen önlemlerini de alarak teslim etti.

Aralık ayında yaşadığı sakatlık sonrası Roma’da operasyon geçiren ve fizyoterapist eşliğinde hazırlıklarını Antalya’da sürdüren milli oyuncu, Koronvirüs nedeniyle zor durumda bulunan ihtiyaç sahiplerine kendi hazırladığı ve dezenfekte ettiği erzak kolilerini dağıttı.

Yusuf Yazıcı ihtiyaç sahiplerine erzak dağıttı!

Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Erdoğdu Mahallesi ve Aydınlık Eveler Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi aileye muhtarlık aracılığıyla ulaşan Yazıcı, ailelerin hem ihtiyaçlarını giderdi, hem de onları sosyal mesafeyi koruyarak ziyaret etti.

Yusuf Yazıcı ihtiyaç sahiplerine erzak dağıttı! - Resim : 2

KENDİ HAZIRLADIĞI ERZAK KOLİLERİNİ ELLERİYLE DAĞITTI
Damar tıkanıklığı nedeniyle ayağı kesilen ve sonrasında protez bacak takılan bir Trabzonspor taraftarı, Yusuf Yazıcı’nın ziyaretinden dolayı çok muylu olduğunu belirtirken, ''Siz bizim aşkımızsınız , size kurban olurum, muhtarımız da sağ olsun bizlere yardımcı oluyor” dedi.

Yusuf Yazıcı ihtiyaç sahiplerine erzak dağıttı! ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı Trabzon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.