Yusuf Yazıcı için Rusların ünlü kulübü devrede!

Fransa'nın Lille takımında futbol hayatını sürdüren Milli fubolcu Yusuf Yazıcı'nın menajerlik şirketinden transfer açıklaması yapıldı.

Yusuf Yazıcı'nın menajerlik şirketi Milli futbolcunun transferi hakkında son açıklamayı yaptı. Danışman şirketi Asportsmanagaement, Metaratings'e yaptığı açıklamayla CSKA Moskova'nın yıldız futbolcuyla ilgilendiğini doğruladı.

Bir süredir adı Galatasaray ile anılan Yusuf Yazıcı yakında Rusya'ya gidebilir. Rusların ünlü kulübü CSKA Moskova'nın futbolcuyla ilgilendiğini doğrulayan menajerlik şirketi yaptığı açıklamada, "CSKA Moskova Yusuf Yazıcı ile ilgileniyor. Bu doğru. Ancak başka kulüplerden de teklifler var. Yusuf Yazıcı'nın Rusya'ya transferini şu anda göz ardı etmiyoruz. Ancak kesin bir şey yok. Durumun nasıl gelişeceğini gözlemleyip değerlendireceğiz." dedi.

Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Trabzonspor detayını aşmak zorunda

Yusuf Yazıcı'nın Lille Karnesi

24 yaşındaki Yusuf Yazıcı takımında süre almakta zorlanıyor. 21 maçta 595 dakika sahada kalan Yusuf, 1 gol ve 1 asist üretti. Transfermarkt verilerine göre milli futbolcunun bonservis bedeli 15 milyon Euro şeklinde belirtiliyor.

 

Yusuf Yazıcı için Rusların ünlü kulübü devrede! ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı Lille
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.