Yusuf Yazıcı: Depay'ın nasıl penaltı kullanacağını biliyordum

Milli maçlar sona erdi, yıldızlar birer birer kulüplerine dönüyor.... Burak Yılmaz'la birlikte Fransa'ya harekete eden Lille'in 24 yaşındaki yıldızı Yusuf Yazıcı, uçuş öncesi açıklamalarda bulundu. Yazıcı, Uğurcan Çakır'ın Hollanda maçında kurtardığı penaltının perde arkasını anlattı.

A Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Yusuf Yazıcı, Hollanda maçında penaltı kurtaran Uğurcan Çakır'a verdiği "Sonuna kadar bekle kanka" suflesini anlattı. Yazıcı, "Ben çapraz bağ ameliyatı olunca Memphis Depay ile İtalya'da üç ay birlikte kalmıştım. Onu çok yakından tanıyorum. Fransa'dan da onu iyi tanıyorum. Nasıl bir penaltı kullanacağını açıkçası biliyordum. Ondan Uğurcan'a beklemesi gerektiğini söyledim çünkü Memphis kaleciyi bekleyerek penaltı atıyor. Maçın içerisinde ters bir asist yaptım aslında" dedi.

2022 Dünya Kupası elemelerine iyi başladıklarına ve sonunun da iyi geleceğine vurgu yapan Lille'in yıldızı, "Aslında çok güzel başladık. İlk maç, ikinci maç, takım olarak çok iyi mücadele ettik, skorlar da çok güzel oldu bizim adımıza. Son maç bizi biraz üzdü, o da nazarlık olsun. Yaptığımız bazı hatalardan ders çıkarırız diye düşünüyorum. Futbolun içerisinde olan şeyler bunlar. Beraberlik hem bizi hem de ülkemizi üzdü. İlk iki maçı kazandık ama o maçlara göre Letonya maçı biraz daha zayıftı. Nazarlık olsun diyelim. Gerçekten iyi gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

"AVRUPA ŞAMPİYONASI BENİ BEKLEDİ"

Sakatlığı nedeniyle geçen yıl oynanması gereken Avrupa Şampiyonası'nı tıpkı Cenk Tosun gibi kaçıracağını hatırlatan Yusuf Yazıcı, turnuvanın koronavirüs nedeniyle bu yıla ertelenmesine esprili bir yaklaşımda bulundu. Yazıcı, "Avrupa Şampiyonası beni bekledi aslında. Bizim için çok güzel olacak. Her futbolcunun, her gencin hayali hem milli takım forması giymek hem de böyle büyük turnuvalarda boy göstermek. Çok mutluyuz ve dört gözle bekliyoruz. İyi şeyler olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Ligue 1'de PSG ile Lille aynı puanda ilk 2 sırada yer alıyor. Şampiyonluk yolunda kritik bir maç oynayacaklarına dikkat çeken Lille'in 24 yaşındaki futbolcusu, şöyle devam etti:

"Son maçımız biraz kötü geçti. Kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Şimdi önümüzde PSG maçı var. Kupa maçı oynadık, kaybettik onlara karşı ama aslında kazanabilirdik. Bu maçı kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Ben kazanacağımızı düşünüyorum. Kazanırsak şampiyonluk yarışı için çok güzel olacak." 

Yusuf Yazıcı: Depay'ın nasıl penaltı kullanacağını biliyordum

Yusuf Yazıcı: Depay'ın nasıl penaltı kullanacağını biliyordum ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı Lille Uğurcan Çakır A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.