Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova kariyerine golle ve derbi galibiyetiyle başladı

Rusya Premier Lig'in 2. yarısının ilk haftasında Spartak Moskova'ya konuk olan CSKA Moskova derbiyi 2-0 kazandı. CSKA ile ilk maçına çıkan milli oyuncu Yusuf Yazıcı, 49. dakikada takımını öne geçiren golü kaydetti. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu devre arasında Fransa şampiyonu Lille'den satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı.

Moskova derbisinde Spartak'ı 2-0 mağlup eden CSKA'nın ilk golünü yeni transfer Yusuf Yazıcı attı.

İlk golünü atan milli futbolcu 75 dakika sahada kaldı ve Rus taraftarların beğenisini kazandı.

49. dakikada takımını 1-0 öne geçiren Yusuf Yazıcı, 75. dakikada yerini Chidera Ejuke'ye bıraktı. CSKA Moskova, 79'da Baktiyor Zaynutdinov ile 2'nci golü buldu ve karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Moskova derbisinden aldığı üç puanla CSKA, puanını 33'e çıkararak sıralamada 4. sıradaki yerini korudu, Spartak Moskova ise 23 puanla 9'uncu sırada kaldı.

Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova kariyerine golle ve derbi galibiyetiyle başladı ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı CSKA Moskova rusya ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.