Yusuf Yazıcı ayrılmak istediğini kulübe bildirdi!

Yusuf Yazıcı, sabah antrenmanından sonra Ahmet Ağaoğlu'na takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

TRT SPOR'un haberine göre, Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, sabah antrenmanından sonra Ahmet Ağaoğlu'na takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı ile bir kaç gündür yapılan görüşmelerde genç oyuncunun ikna edilemediği öğrenildi.

Yusuf’un camianın ileri gelenlerine ve yönetime “Benim hayallerim var ve en önemli hayalim de Trabzonlu Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı olarak şehrimi ve takımımı Avrupa’da temsil etmek“ ifadelerini kullandı.

Yusuf Yazıcı’nın Fransa’nın Lille kulübüyle anlaştığı kaydedildi.

Net 15 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 10 Fransız ekibinin ise Trabzonspor'a haber göndererek bonusları aradan kaldırdığı ve Yusuf için son teklifin net 15 milyon euro ve bir sonraki satıştan da yüzde 10 pay olarak değiştirdiği bildirildi.

Öte yandan Trabzonspor’un transferini çok istediği İsveçli santrafor Marcus Berg’in Rusya’nın Grasnador ile anlaşma noktasına geldiği bildirildi.

Yusuf Yazıcı ayrılmak istediğini kulübe bildirdi! ile ilgili etiketler Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Yusuf Yazıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye başkanı Ahmet Cin, CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının asılmasına yönelik önergeye dikkat çeken bir cevap verdi. Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.