Yusuf Yazıcı: Avrupa futbolunu domine etmiş, fethetmişiz

Yusuf Yazıcı: "Milli takım kampını hep çok özlüyorum. Burası çok başka. Herkes birbirini çok seviyor. Burada bir aile ortamı var. Milli takım kampına gelince bir arkadaş İtalya, biri İspanya'yı, biri İngiltere'yi, diğeri Fransa'yı anlatıyor. Biz Avrupa futbolunu domine etmiş, fethetmişiz."

Fransa'da Lille'i şampiyon yaparak tarih yazan Bizim Çocuklar'dan Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik, A Milli Takım'ın Azerbaycan'la oynayacağı özel maç öncesi Antalya kampında basının karşısına geçti. 

Ay-Yıldızlılar'ın 35'lik gol makinesi Burak Yılmaz, EURO 2020'in açılış maçında İtalya ile Roma'da oynacağımız maç için, "Çekinme, korkma olayı fazla gündeme gelmeye başladı. Kimse kimseden çekinmiyor, biz İtalya'dan çekinmiyoruz, onlar da bizden. Saygımız var, gözümüzde büyütmüyoruz, küçültmüyoruz da" yorumunda bulundu.

Burak, şunları söyledi: "Geçmişte çok sıkıntılar yaşandı ama başarısız dönemde çok genç arkadaşımız aramıza katılmıştı. İyi bir jenerasyon yakaladık. Burada en büyük pay basınındır, milli maç haftası değil milli hafta ilan ettiğiniz haftalar var... Hollanda, Norveç, Letonya maçına gelene kadar 2.5 günde 1 maç oynadık. 2.5'ar günde 4 tane maç oynadık. Letonya maçının talihsizliği, son maç olmasıydı. Çok yorulmuştuk. Yaklaşık 15-16 oyuncumuz korona  oldu. Çok talihsizlik vardı."

Yusuf Yazıcı: Avrupa futbolunu domine etmiş, fethetmişiz

"Milli maçlarda, kolay-zor maç bunların konsantrasyonu farklı değil. Görünün de bir şey var, büyük maçları daha iyi oynuyoruz. Şenol Hoca da buna vurgu yaptı. Bundan sonra böyle maçlara daha farklı hazırlanacağımızı söyledi... Fransa'da üzerimize düşen bir Türk gibi olmak, Türk gibi oynamak, Türk gibi başarılı olmaktı... Kolay geliyor ama yaşanılan bu başarıyı 1 sene sonra belki daha iyi anlayacağız. Olağanüstü bir başarı. Mbappe, Neymar olarak bakmamak lazım sadece, dünyanın en güçlü kulübüne karşı başarılı olduk."

"Türk futbolunda çok şeyi düzeltmek gerekiyor. Dile getirebileceğimiz çok sorun var. Şu an düzeltecek konumda değilim. Allah izin verirse bunları düzeltebilecek konumda da olacağım... Galatasaray'a dönmek istiyorum dedim, olmadı. Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum dedim, olmadı. Lille'de mi bırakırım, başka bir yer mi olur bilmiyorum. Şu an tamamen Avrupa Şampiyonası'na konsantreyim. Gelen çok güzel transfer teklifleri var."

AVRUPA'YI FETHETMİŞİZ

Yusuf Yazıcı ise "Milli takım kampını hep çok özlüyorum. Burası çok başka. Herkes birbirini çok seviyor. Burada bir aile ortamı var. Milli takım kampına gelince bir arkadaş İtalya, biri İspanya'yı, biri İngiltere'yi, diğeri Fransa'yı anlatıyor. Biz Avrupa futbolunu domine etmiş, fethetmişiz" ifadelerini kullandı.

Transferin gözde ismi milli sağ bek Mehmet Zeki Çelik de "Şenol hoca geldikten sonra bizle çok toplantı yaptı ve ülkemizin bizler neler beklediğini anlattı, duyguyu bize aşıladı. Takım arkadaşlarım da olumlu sinyal aldı, başarı gelmeye başladı. Fransız taraftarlar bile Türk bayrağımızı açtı. Binlerce Türk bayrağı vardı şampiyonluk kutlamasında. Ülkemizi böyle temsil ettiysek ne mutlu bize. Fransa'daki Türklerde bize çok destek oldu. Onlar da sağolsun. Ülkemizi böyle temsil etmek onur, gurur verici" şeklinde konuştu.

Yusuf Yazıcı: Avrupa futbolunu domine etmiş, fethetmişiz ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Yusuf Yazıcı Zeki Çelik A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.