Yusuf Kaplan, Cumhurbaşkanlığı'ndan gelen telefonu anlattı

Geçtiğimiz hafta İstanbul Sözleşmesi ile ilgili yazısı büyük gürültü kopartan Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanlığı tarafından arandığını duyurdu.

Kaplan'ın İstanbul Sözleşmesi ile ilgili yazdığı satırlar büyük tepki çekmişti.

Kastımı aştım ve yanlış anlaşıldım mealinde paylaşımlar yapan Yusuf Kaplan, bugün Cumhurbaşkanlığı'ndan gelen telefonla rahat bir nefes aldı.

Kaplan, yaşanan diyaloga ilişkin sosyal medya hesabından şu satırları paylaştı;

''Cumhurbaşkanımızın makamından aradılar:
*
“Bir kuşağın zihin dünyasını şekillendirdiniz. Sizin eleştiri ve önerilerinizi önemsiyoruz. Size yakışan da bu hakikatli duruşunuz. Lütfen yazmaya devam ediniz. Üzülmeyiniz.” dediler.
*
Kalbî teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.''

Yusuf Kaplan, paylaşımında bir süre önce kalp krizi geçirmesinin ardından Erdoğan'ın kendisini ziyareti sırasında çekilmiş bir fotoğrafı kullanması da dikkati çekti.

Yusuf Kaplan, Cumhurbaşkanlığı'ndan gelen telefonu anlattı

 

Yusuf Kaplan, Cumhurbaşkanlığı'ndan gelen telefonu anlattı ile ilgili etiketler Yeni Şafak Recep Tayyip Erdoğan Yusuf Kaplan
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.