Yusuf Kaplan bizi Allah'a havale etmiş ama...

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, "Yusuf Kaplan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açık tehdit" başlıklı haberimize sosyal medyadan tepki göstermiş. SuperHaber'i Allah'a havale eden Yusuf Kaplan'ın yazısı ise halen orada duruyor. Kaplan o yazısının son cümlesinde Erdoğan'ın İstanbul Sözleşmesini çöpe atması gerektiğini söylüyor sonra da "Eğer İstanbul Sözleşmesi’ni kaldırıp çöpe atmazsa, sonunu hazırlamış olur iktidar! Benden hatırlatması." diyor...

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan SuperHaber'i "Yusuf Kaplan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açık tehdit" başlıklı haberimiz dolayısı ile Allah'a havale etmiş. 

Oysa SuperHaber hiçbir zaman ve hiç kimsenin düşüncesine saygısızlık yapmış değil.

Doğal olarak Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan'ın İstanbul Sözleşmesi eksenindeki düşüncelerini içeren yazısına karşı da bir saygısızlık göstermiş değiliz.

"Erdoğan İstanbul sözleşmesini çöpe atmalı" diye yazan Yusuf Kaplan'ın bu düşüncesine de saygımız var.

Ama bizim haberimize tepki gösterip "Allah'a havale eden" Kaplan'ın yazısı da orada duruyor. O cümleyi aynen aktarıyoruz.

"Eğer İstanbul Sözleşmesi’ni kaldırıp çöpe atmazsa, sonunu hazırlamış olur iktidar! Benden hatırlatması."

Bu satırlarda iktidara ve Cumhurbaşkanı'na açıktan ve doğrudan tehdit var. Sonun geldi demeye getiriyor. 

Yusuf Kaplan bizi Allah'a havale etmiş ama...

Yusuf Kaplan bizi Allah'a havale etmiş ama... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Yusuf Kaplan İstanbul sözleşmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.