Yusuf Güney'den Şahan Gökbakar'a Sibel Ünli tepkisi!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Sibel Ünli'nin intiharı üzerine hükümete yüklenmişti, Gökbakar'a ünlü şarkıcı Yusuf Güney'den cevap geldi.

Dün denizden cansız bedeni çıkarılan Sibel Ünli tüm ülkeyi yasa boğmuştu. Yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle intihar ettiği söylenen Ünli Twitter'da gündem olmuştu.

Bir çok ünlü Sibel Ünli'nin ölümünü üzüntüyle dile getirirken, komedyen Şahan Gökbakar ise hükümeti eleştiren bir paylaşımda bulundu.

Gökbakar paylaşımda "Öyle bir ülkede yaşıyordu ki Sibel, kişi başı gelir 8 bin dolardı ama Sibel yaşamaya değer bulamadı. 1 lirası vardı çünkü yemek kartında. Pardon 1 lira 45 kuruş... Çok üzgünüm Sibel... Seni doyuramadı, okutamadı ve yaşatamadı bu devlet. Nur içinde yat." notunu yazdı.

Yusuf Güney'den Şahan Gökbakar'a Sibel Ünli tepkisi!

Şarkıcı Yusuf Güney de Şahan Gökbakar’ın bu sözlerine şöyle yanıt verdi.

Güney, yaptığı paylaşımda “Şahan Bey her durumda devletimize muhalif olacağına kazandığı milyonlardan biraz da olsa Sibel kardeşimize yardımda bulunsaydı bunlar olmazdı. Devletimizin yetişemediği durumlar olabilir. Her konuda muhalif olmaya gerek yok.” diyerek tepki gösterdi.

Yusuf Güney'den Şahan Gökbakar'a Sibel Ünli tepkisi! - Resim : 2

Yusuf Güney'den Şahan Gökbakar'a Sibel Ünli tepkisi! ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Yusuf Güney sibel ünli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.