Yusuf Güney, İstanbul'u terk ediyor! Bakın nerede yaşayacak

Bir dönem yaptığı "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim" şeklindeki açıklamarıyla gündem olan 37 yaşındaki şarkıcı Yusuf Güney, İstanbul'dan taşınma kararı aldı. Kuruçeşme Oligark İstanbul'dan çıkarken kameralara takılan Güney, İstanbul'a veda edeceğini ve Urla'ya yerleşeceğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl yaptığı ''Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral Seyahat bilimsel olarak da var. Yani düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre Astral Seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım... İki sene önce Ay’da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı. Mars’ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı...'' şeklindeki açıklamasıyla Yusuf Güney magazin gündeminde adından günlerce söz ettirmişti. Önceki gün Kuruçeşme'de Oligark İstanbul'dan çıkarken kameralara takılan şarkıcı Güney, İstanbul'dan Urla'ya taşınacağını açıkladı.

 İZMİR URLA'DA YAŞAYACAK


Yusuf Güney, İzmir Urla'ya taşınacağını açıklayıp, "Artık şarkılarımı bir balıkçı kasabasında yapacağım. Salı günü taşınıyorum. Balıkçı kasabasına gidiyorum. Doğa ile iç içe kalıp eserlerimi, müziğimi sevenlerimle buluşturacağım. Daha verimli olacağım bir yere taşınıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Yusuf Güney, İstanbul'u terk ediyor! Bakın nerede yaşayacak ile ilgili etiketler Yusuf Güney İstanbul İzmir Urla
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.