"Her yerim mosmor, yüzüm tırnak izleriyle dolu!"

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney'in internette tanıştığı bir kadını takside darp ettiği iddia edilmişti. Güney, bu iddialara telefon ile bağlandığı canlı yayında cevap verdi.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına açıklamalarda bulunan Yusuf Güney, hakkındaki 'darp' iddiasına yanıt verdi.

Yusuf Güney şunları söyledi:

Gece dışarı çıktık. Kendisi yurt dışından geldiği için onun isteği üzerine güzel bir yere götürdüm. Kendisi alkol aldı, ben alkol kullanmıyorum. Alkolün etkisiyle hoş karşılanmayacak şeyler yaptı. Sonra taksiye bindik. Başka yere gitmek istedi. 'Ben eve gideyim, siz devam edin' dedim. Sonra bana argo şeyler söylemeye başladı.

"TAKSİ'NİN İÇİNDE SALDIRMAYA BAŞLADI"

Argo kelimelerin ardından bana karşı sataşma ve hareketlere başladı. Bildiğiniz taksinin içinde bana saldırmaya başladı.

 "HER YERİM MOSMOR"

Benim ellerim, kollarım, boynum, ayaklarım her yerim mosmor. Ben hastaneye gidip darp raporu da aldım. Burada asıl darp edilen benim. Darp raporunda boynumdaki, yüzümdeki tırnak izleri, çizikler görünüyor. Buna rağmen şikayetçi oldu benden.

"ERKEKLERİ DE DİNLEYİN ARTIK YETER YA!"

 Ben bir kadını darp etsem yürüyerek karakola gidebilir mi? Erkekleri de dinleyin artık yeter ya!

Şaka gibi başladı her şey. 'Şikayetçi olacağım' falan deyince iş ciddiye gidecek, bari gidip darp raporu alayım da insanlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu görsünler diye düşündüm."

"Her yerim mosmor, yüzüm tırnak izleriyle dolu!" ile ilgili etiketler Kanal D 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.