"Yusuf Güney bana tokat attı!"

Şarkıcı Yusuf Güney'in internetten tanıştığı bir kadını darp ettiği iddia edilmiş, Güney bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. Kanal D'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen ile 2.Sayfa' programına bağlanan genç kadın, şarkıcının kendisine tokat attığını söyledi.

Ünlü popçu Yusuf Güney'in sosyal medya üzerinden tanıştığı Deniz Ç.'yi Bebek'te eğlence mekanında buluşup eğlendikten sonra bindikleri takside hesabın fazla olması nedeniyle darp ettiği ileri sürüldü. Yusuf Güney, haberlerin ardından 'Müge ve Gülşen ile 2.Sayfa' programına konuk olarak iddiaları yalanlayıp tersine kendisinin darp edildiğini söyledi.

"YUSUF BİR HAREKETİMDEN RAHATSIZ OLMADI"

Yusuf Güney'in açıklamalarından birkaç gün sonra aynı programa telefonla bağlanan Deniz Ç., yaşanan kavganın iç yüzünün şöyle anlattı: "Biz öncesinde Kuruçeşme'de içmeye başladık. Oradan başka bir yere geçtik. Yusuf'un dediği gibi benim bir hareketimden rahatsız olmadı orası kesinlikle yalan.

 "TANIMADIĞI KADINLAR HAKKINDA BÖYLE KONUŞAN BENİM HAKKIMDA DA KONUŞUR"

Mekandaydık karşı masamızda 4 tane kız oturuyor. Ben Yusuf'a kızlar için 'bu kızlar bizi çekmeye çalışıyor garsonlara söyler misin bizi çekmesinler' dedim. Yusuf'ta 'bunlar erkeklere para ödetmeye gelen kızlar' dedi, bende sinirlendim. Sonra hesabı kendim ödemek isteyerek 'Tanımadığın kadınlar hakkında böyle konuşuyorsa benim hakkımda da konuşursun' dedim. Hesabı ben ödedim. Mekandan çıktık.

"SEN KİMSİN DE HESAP ÖDÜYORSUN?"

Konuyu kapattığımızı düşündüm ama o kapatmamış. Bana takside 'Sen kimsin de hesap ödüyorsun' gibi şeyler söylemeye başladı. Konuştuklarının farkında değildi. Çok sinirlendim böyle konuştuğu için taksiyi kenara çektirip inmek istediğimi söyledim.

"Yusuf Güney bana tokat attı!"

"YUSUF BANA TOKAT ATTI"

Ben inmek isteyince bana küfür ederek bir şeyler söyledi. Taksiden inmeye çalışırken benim kolumdan tuttu ve inmeme izin vermedi. Ben de inmek için çabalarken ona tekme attım. Bunun sonrasında bana tokat attı. Ben bundan dolayı karşılık verdim de birbirimize girdik. Tokadına karşılık verdim yani ben.

"İNSAN YERİNE KOYDUĞUM İÇİN ŞİKAYETİMİ GERİ ÇEKTİM"

Yanımızda iki arkadaşımız vardı onlarda olaya şahit. Onlar aralarında konuşup bizi karakolda buluşturdular. Yusuf kariyerinden olmasın diye ben şikayetimi geri çektim. Ben onu insan yerine koydum da böyle bir şey yaptım yapmamam gerekiyormuş. Şimdi olsa yapmazdım. Biz Yusuf'la Instagram da tanıştık."

 

"Yusuf Güney bana tokat attı!" ile ilgili etiketler Kanal D 2. Sayfa Yusuf Güney
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.