Galatasaray 2. Başkanı Yusuf Günay, Falcao ile ilgili konuştu!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Radamel Falcao ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, transfer çalışmaları ve Radamel Falcao ile ilgili konuştu.

Gerekli görülmesi halinde devre arasında transfer yapacaklarını belirten Günay, "Biz yönetim olarak her türlü gelişmeye hazırlıklıyız, çalışmalar yapıyoruz. Takımın performansına göre gerekli olan ne varsa, yaparız" ifadelerini kullandı.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan ve hakkında spekülasyonlar bulunan Radamel Falcao'nun Türkiye'de takdir edilecek işler yapacağını da kaydeden yönetici, "Herkes şunu bilsin ki, Falcao bize sıfır bedelle, herhangi bir bonservis ödemeden Galatasaray'ın sporcusu oldu. Kişiliğiyle, karakteriyle çok iyi bir oyuncu. Önümüzdeki süreç gösterecek ki, herkes iyi ki böyle bir oyuncu Türkiye'ye gelmiş diyecek. Her futbolcunun başına geleceği gibi talihsiz bir sakatlık yaşadı. Türk futboluna önemli katkıları olacağına inanıyorum." dedi.

Galatasaray 2. Başkanı Yusuf Günay, Falcao ile ilgili konuştu! ile ilgili etiketler Türkiye Galatasaray Falcao Yusuf Günay
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.