Yusuf Erdoğan'dan Galatasaray itirafı

Kasımpaşa'nın futbolcusu Yusuf Erdoğan, Başakşehir'i 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ""Galatasaray'a yüzde 90 civarında gitme durumum vardı. Gitmek istiyordum, heveslenmiştim, daha sonra tercihlerini benden yana kullanmadılar, saygı duyuyorum." dedi.

Kasımpaşa'nın futbolcusu Yusuf Erdoğan, Başakşehir'i 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Hürriyet'te yer alan haberde, Süper Lig'in son maçında Başakşehir'i 3-2 mağlup eden Kasımpaşa'da Yusuf Erdoğan, maç sonunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

"BİLEKLERİNİN HAKKIYLA KAZANDILAR"

Başakşehir'in şampiyonluğunu kutlayan Yusuf, "Türkiye'nin belki de son 5 yılına damga vurmuş, bu sene de hak ettiği bir şampiyonluğa ulaşmış Başakşehir'i kutluyoruz. Örnek olacak bir iş yaptılar. Tesadüf değil, bileklerinin hakkıyla alınan bir şampiyonluk, tebrik ediyorum kendilerini." dedi.

Yusuf Erdoğan'dan Galatasaray itirafı ile ilgili etiketler Kasımpaşa futbol Galatasaray Transfer Yusuf Erdogan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.