Yusuf Erdoğan yuvaya geri döndü... Trabzonspor'un devre arasındaki 4. transferi

Lider Trabzonspor, Jean Evrard Kouassi, Edin Visca ve Tymoteusz Puchacz'ın ardından Yusuf Erdoğan'ı da kadrosuna kattı. Yusuf Sarı'nın yerini Kasımpaşa'dan Yusuf Erdoğan'la dolduran Bordo-Mavililer, altyapıdan yetişen isme 2.5 yıllık imza attıracak. Kasımpaşa ise 29 yaşındaki futbolcunun yerini çabuk doldurdu.

Trabzonspor, altyapısından yetişen ve son 3 sezondur Kasımpaşa’da top koşturan Yusuf Erdoğan'ı kadrosuna kattı. Kasımpaşa ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 29 yaşındaki Yusuf Erdoğan, Trabzon'a geldi.

Tarifeli uçak ile saat 10.30 sıralarında Trabzon Havalimanı'na gelen başarılı oyuncuyu, kulüp görevlileri karşıladı. Havalimanında konuşan Yusuf Erdoğan, öncesinde formasını terlettiği bordo-mavili takıma döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, "4 yıl önce veda ederken hayal kırıklıkları ve göz yaşlarıyla ayrılmıştım. Çok şey kazanmış, tecrübe edinmiş bir Yusuf Erdoğan olarak geri dönüyorum. Şampiyonluk kadrosunda olmak benim için bir hayaldi. Çok mutluyum” dedi.

YUSUF ERDOĞAN TRANSFER DETAYLARI

Trabzonspor Kulübü'nden Kamu Aydınlatma Paltformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, Kasımpaşa'dan transfer edilen Yusuf Erdoğan ile 3.5 yıllık anlaşmaya varıldı. 

Anlaşmaya göre Erdoğan'a, 2021-2022 futbol sezonunun ikinci yarısı için 3 milyon 500 bin TL, 2022-23 sezonu için 7 milyon TL, sonraki sezonlarda ise bir önceki sezonda aldığı ücrete tüketici-üretici fiyat endeksinin yarısı kadar ücret artışı uygulanacak. Oyuncunun menajerine de ayrıca, futbolcunun sözleşmesinin devam etmesi şartına bağlı olarak Yusuf Erdoğan'a ödenecek yıllık ücretin yüzde 10'u kadar ödeme yapılacak.

Bordo mavili kulüp ayrıca, sözleşme fesih bedeli olarak Kasımpaşa'ya iki taksit halinde toplam 500 bin Euro+KDV ödeme yapacak. 

Yusuf Erdoğan yuvaya geri döndü... Trabzonspor'un devre arasındaki 4. transferi

Bu arada bordo mavililer, Jean Evrard Kouassi, Edin Visca ve Tymoteusz Puchacz'ın ardından Yusuf Erdoğan'ı da kadrosuna katarak ara transfer döneminde 4. transferini gerçekleştirmiş oldu.

Yusuf Erdoğan yuvaya geri döndü... Trabzonspor'un devre arasındaki 4. transferi - Resim : 2

YUSUF ERDOĞAN'IN YERİNE MAMADOU FALL

Kasımpaşa ise Yusuf Erdoğan'ın yerini Mamadou Fall ile doldurdu. Belçika Jupiler Pro Lig ekiplerinden RSC Charleroi’de forma giyen Senegalli sağ kanat oyuncusu Mamadou Fall ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Son olarak Belçika Jupiler Pro Lig ekiplerinden RSC Charleroi’de forma giyen sağ kanat oyuncusu Mamadou Fall, sağlık sponsorumuz Liv Hospital’da geçirdiği sağlık kontrollerinin ardından Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 2 buçuk yıllığına Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı" ifadeleri kullanıldı.

Yusuf Erdoğan yuvaya geri döndü... Trabzonspor'un devre arasındaki 4. transferi ile ilgili etiketler Kasımpaşa Trabzonspor Mamadou Fall Yusuf Erdogan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.