Yusuf Erdoğan Trabzonspor yolunda

Süper Lig'de 15 maçta 4 gol, 3 asistlik etkileyici bir performans sergileyen Yusuf Erdoğan, Trabzonspor'a geri dönmek üzere... Abdullah Avcı'nın Bilal Başacıkoğlu'nun yerine kadrosunda görmek istediği 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Kasımpaşa'yla pazarlıklar sürüyor.

Ocak ayı transfer döneminde ilk olarak Gençlerbirliği'nin 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Berat Özdemir'i kadrosuna katan Trabzonspor, eski futbolcusu Yusuf Erdoğan'la da ilgileniyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın "takımdaki kaliteyi yukarı çekmeliyiz" açıklamasının ardından yönetime verdiği transfer listesinde Kasımpaşa'nın başarılı isminin de olduğu ortaya çıktı.

Araklıspor altyapısında yetişen ve genç yaş sırtına geçirdiği Trabzonspor formasını 2013-17 yılları arasında 135 kez terleten 28 yaşındaki kanat oyuncusu, 2017 yazında 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığı Bursaspor'a satılmıştı. 2019 yazında bedavaya geldiği Kasımpaşa takımında adeta kendine gelen Yusuf Erdoğan'ın Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

İstanbul'un Lacivert-Beyazlı takımında bu sezon Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir ve Alanyaspor'la oynanan "büyük maçlarda" gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf, 3 teknik direktör değiştiren Kasımpaşa'da 3 hocanın da gözdesi oldu. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun, Trabzon doğumlu futbolcuyu kadroda görmek için kesenin ağzını açtığı öğrenildi. Kasımpaşa ile Trabzonspor arasındaki Yusuf Erdoğan pazarlıkları sürüyor. Tarafların para+takas formulünü uygulayacağı ancak takasta kullanılacak ismin belirlenmesinde ufak pürüzler olduğu gelen haberler arasında...

Yusuf Erdoğan bu sezon Süper Lig'de 15 maçta 4 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Yusuf Erdoğan Trabzonspor yolunda

BİLAL BAŞACIKOĞLU GAZİANTEP FK'DA

Bordo-Mavili yönetimin sözleşmesini feshettiği Bilal Başacıkoğlu, Gaziantep FK ile anlaşma sağladı. 25 yaşındaki kanat oyuncusu, ligin 2. yarısında Kırmızı-Siyahlı formayı giyecek. Trabzonspor formasıyla 19 maça çıkan Başacıkoğlu 1 asist yaparken, Süper Lig'de forma giydiği 46 maçta ise 4 asist yapıp, gol sevinci yaşayamadı. Türkiye'de ilk olarak Kayserispor formasıy giyen Hollanda altyapılı futbolcu, geçen sezon devre arasında transfer olduğu Karadeniz ekibinden beklentileri karşılayamamış ve Abdullah Avcı tarafından "gönderilebilir" raporu yemişti.

Yusuf Erdoğan Trabzonspor yolunda ile ilgili etiketler Trabzonspor Kasımpaşa Yusuf Erdogan Bilal Başaçıkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.