Yusuf Erdoğan kimdir? Hangi takımlarda oynadı?

Sol kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan kimdir? Yakın zaman içerisinde Bursaspor ve Trabzonspor gibi takımların formalarını giyen Yusuf Erdoğan, transfer haberleri içerisinde sıklıkla yer alıyor. Yapılan haberler sonucunda Yusuf Erdoğan'ın kim olduğu büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Yusuf Erdoğan kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Yusuf Erdoğan’ın adının transfer haberleri içerisinde sıklıkla geçmeye başlamasının ardından futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Yakın zamanda Bursaspor ve Trabzonspor formaları giyen Erdoğan, önemli karşılaşmalarda yer almıştı. Peki, Yusuf Erdoğan kimdir, sol kanat oyuncusu kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde...

Yusuf Erdoğan kimdir? Hangi takımlarda oynadı?

YUSUF ERDOĞAN KİMDİR?

Yusuf Erdoğan, 1992 yılında Isparta’da dünyaya geldi. Orta sahanın solunda ve sol bekte forma giyebilen Erdoğan, kariyerine 2009 yılında Araklıspor’un altyapısında başladı. Ardından 1461 Trabzonspor’da forma giyen sol kanat oyuncusu 2013 yılında ise Trabzsonspor’a kiralandı. 2014’te ise Trabzsonspor oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

2017’de 1 milyon euro bonservis bedeli ile Bursaspor’a transfer olan oyuncu yaklaşık 2 sezondur yeşil beyazlı takımın formasını giyiyordu.

26 yaşındaki oyuncu son olarak Galatasaray forması giydiği fotoğraflarla spor basının gündemi oldu.

Bu sezon 27 mücadelede forma giyen Erdoğan, 2 gol ve 2 asist istatistiğine sahip.

 

 

Yusuf Erdoğan kimdir? Hangi takımlarda oynadı? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.