Yusuf Demir’e Trabzonspor maçı için alınan bilet futbol gündemini sarstı!

Galatasaraylı futbolcu Yusuf Demir köşesinde gündeme şaşırtan bir ayrıntı düştü. Sarı kırmızılı forma giyen Yusuf Demir’in Galatasaray Passolig’i olmadığı öğrenildi. Bunun üzerine tarafların yaptığı hamle şaşırttı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Son günlerde spor kamuoyunda Yusuf Demir'in yerli statüsünde oynaması tartışması devam ediyor. TFF'nin statüsüne göre başka bir milli takımı seçen oyuncunun yerli olarak oynayamıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, başka takımlarda Türkçe bilmeden yerli statüsünde oynayan oyuncuların olduğunu, Yusuf Demir'in Türkçe bildiği halde yerli olarak görülmediğini eleştirerek bu statünün değişmesi gerektiğini söylemişti.

Yusuf Demir’e Trabzonspor maçı için alınan bilet futbol gündemini sarstı!

Yusuf Demir, yaşanan başka bir gelişmeyle tekrar gündeme geldi. Yusuf Demir’in sosyal medyaya sızdırılan kimliğinden T.C kimlik numarasını alan taraftarlar, Passolig’e girerek oyuncuya bilet almak istediler. Fakat gördüklerine inanamadılar. Taraftarlar, Demir’in Galatasaray Passolig’i olmadığını öğrendi. Bunun üzerine taraftarlar, Fenerbahçe ve Beşiktaş Passolog’i için deneme yaptı. Bu denemede de oyuncu adına kayıtlı Passolig çıkmadı. Son olarak Trabzonspor için deneme yapan taraftarlar, oyuncunun Trabzonspor Passolig’i olduğunu gördü. Bunun üzerine taraftarlar oyuncuya Trabzonspor’un 1 Ekim’de Kayserisporla oynayacağı maç için bilet aldılar.

Konuyu Hürriyet Gazetesi yazarı Tahir Kum, köşesine taşıdı.

İŞTE TAHİR KUM'UN YUSUF DEMİR'LE İLGİLİ O KÖŞE YAZISI:

Passolig’in sistemine giren taraftar, Yusuf Demir’in TC kimlik numarasını yazıp, başlıyor denemelere... Sırayla Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş’ı yazıyor, hiçbiri olmuyor. Ve sonra bingo; Trabzonspor’dan Passolig kartı olduğu ortaya çıkıyor. Hemen bordo mavililerin 1 Ekim’de deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçına bilet alıyor.

Bizim Yusuf Demir meselesini uzatmak gibi bir derdimiz yok. Ama kulüp başkanından hocasına, yöneticisine, gazetecisine ve hatta taraftarına dek uzattıkça uzatıyorlar. Gün geçmiyor ki yeni bir gelişme yaşanmasın. Son olarak elime öyle bir belge geçti ki, akıl alır gibi değil. Birileri, Galatasaray’da forma giyen Avusturya Milli Takımı oyuncusu Yusuf Demir’e Trabzonspor maçından bilet almış. “Olur mu öyle şey?” demeyin, bal gibi olmuş işte...

SIRAYLA 3 BÜYÜKLERi DENEMiŞ

Bir şahıs, bir şekilde Yusuf Demir’in TC kimlik numarasını öğreniyor ve Passolig’in sistemine girip başlıyor denemelere... Amaç; Passolig kartı var mı yok mu, onu öğrenmek. Yusuf’un TC kimlik numarasını yazıp, sırayla Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray’dan Passolig’i var mı diye bakıyor. Üçü de olmuyor ve sonra bingo; Trabzonspor’dan Passolig kartı olduğu ortaya çıkıyor. Hemen Trabzonspor’un 1 Ekim’de deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçına bilet alıyor. İnanmayan varsa, elektronik biletin görüntüsü yan tarafta! Biz de bu vesileyle, sadece TC kimlik numarası ile Passolig’in sistemine rahatça girip çıkılabildiğini öğrenmiş olduk.

 

Yusuf Demir’e Trabzonspor maçı için alınan bilet futbol gündemini sarstı! ile ilgili etiketler Galatasaray Yusuf Demir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.