Yusuf Alabarda'dan Yunan'a sert çıkış: Namlı kalpazanlar!

Güvenlik analisti Yusuf Alabarda Ülke TV ekranlarında Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın provokatif söylemlerini değerlendirdi. Yunanistan'ın PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a 'Lazaros Mavros' ismi ile pasaport verdiğini anımsatan Alabarda, "Bu namlı kalpazanlarla bir araya geldiğinizde ne kadar konuşsak boş." ifadesini kullandı.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ortak basın toplantısı düzenledi. Dendias, "Türkiye eğer bizim egemenlik haklarımızı ihlal etmeye devam ederse o zaman yaptırımlar gündeme gelecektir" ifadesini kullandı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, konuşmasında Türkiye'ye yönelik ithamlarda bulunan Yunan meslektaşına sert tepki gösterdi. Çavuşoğlu, "Ben konuşmamda Yunanistan’ı itham edici bir söylem içinde bulunmadım. İthamları kabul etmemiz mümkün değil." dedi.

"LAVRİON KAMPINDA BİZZAT KAPISINDA GÖRDÜM"

Yunan bakanın provokatif söylemleri Ülke TV ekranlarında masaya yatırıldı.

Güvenlik analisti Yusuf Alabarda "Lavrion kampında bizzat kapısında gördüm. DHKP-C'sinden, PKK'sına kadar istisnasız bütün terör örgütlerine endokrinasyon, lojistik destek dahil olmak üzere veren Yunan hükümetiydi." diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Yusuf Alabarda'dan Yunan'a sert çıkış: Namlı kalpazanlar! - Resim : 2

"NAMLI KALPAZANLARLA BİR ARAYA GELDİĞİNİZDE NE KADAR KONUŞSAK BOŞ"

"Sahte para basana kalpazan diyorlar, bazen de sahte evrak basana kalpazan diyorlar. Eğer sahte evrak basana da kalpazan deniliyorsa, Yunanistan Avrupa tarihindeki namlı ve ispatlı kalpazandır." ifadesini kullanan Alabarda, sözlerini şöyle sürdürdü:

"'Lazaros Mavros' diye Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde terör örgütü olarak kendisinin de kabul ettiği terör örgütünün elebaşısına Lazaros Mavros diye pasaport verdiler. Tuttular Kenya'nın Yunanistan Büyükelçiliği'nin içinde ağırladılar. Bu namlı kalpazanlarla bir araya geldiğinizde ne kadar konuşsak boş."

Yusuf Alabarda'dan Yunan'a sert çıkış: Namlı kalpazanlar! ile ilgili etiketler Türkiye Yunanistan Mevlüt Çavuşoğlu yusuf alabarda Dendias

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.