Yüsra Geyik kimdir? Ozan Güven ile sevgili mi?

Yüsra Geyik kimdir? Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakterini canlandıran Yüsra Geyik ve Ozan Güven'in el ele görüntüleri ortaya çıktı. İkilinin aşk yaşadıkları iddia edildi. Peki Ozan Güven ve Yüsra Geyik sevgili mi? Yüsra Geyik kimdir? Detaylar haberimizde...

Yüsra Geyik kimdir? Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının haberine göre; Ozan Güven ve Yüsra Geyik; Kadıköy'de el ele bir ayakkabı mağazasına girerken görüntülendi. Peki Ozan Güven ve Yüsra Geyik sevgili mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yüsra Geyik kimdir? Ozan Güven ile sevgili mi?

"Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre Ozan Güven ve Yüsra Geyik; Kadıköy'de dün sabah saatlerinde el ele bir ayakkabı mağazasına girerken objektiflere yansıdı.

YÜSRA GEYİK KİMDİR?

Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi alan genç oyuncu Yüsra Geyik, 14 yaşındayken oyunculuk ajansına kaydoldu. 2003-2006 yılları arasında Yabancı Damat gibi yapımlarda küçük roller almış olsa da, biz onu 13 senedir rol aldığı Arka Sokaklar dizisiyle tanıdık. Dizide Özgür Ozan tarafından canlandırılan Hüsnü Çoban karakterinin kızı Zeliha (Zeliş) Çoban'ı oynuyor. Güzel oyuncu diziye başladığındaysa henüz 16 yaşındaydı.

Yüsra Geyik kimdir? Ozan Güven ile sevgili mi? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Ozan Güven
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.