Yürüyüş sırasında karşılarına ayı çıktı! Genç kadınlar saldırıdan böyle kurtuldu...

Doğada yürüyüş yapan genç kadınlar, yürüyüş sırasında karşılarına çıkan ayının saldırısından aldıkları önlem sayesinde kurtuldular. Ayıyı görünce hareketsiz kalan kadınların soğukkanlı yaklaşımı büyük bir facianın yaşanmasına engel oldu. Genç kadınların ayıdan kurtuldukları o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Doğada yürüyüş yapan üç kadının ayı ile karşılaştıkları anlar sosyal medyada gündem oldu. Meksika'da Üç arkadaş yürüyüş sırasında yanlarına yaklaşan ayıya karşı aldıkları önlemle saldırıdan kurtuldular.


HAREKETSİZ KALARAK SALDIRININ ÖNÜNE GEÇTİLER


Paylaşılan videoda kadınların yanına yaklaşan bir ayının, kımıldamadan duran kadınları koklayıp yanlarında bekledikten sonra bölgeden ayrıldığı görülüyor. Kadınların rahat tavırları takdit topladı. 

Yürüyüş sırasında karşılarına ayı çıktı! Genç kadınlar saldırıdan böyle kurtuldu...


Soğukkanlılıkları sayesinde ayının saldırısından kurtulan kadınların o anları nefesleri kesti. Görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Hızlıca ne yapacaklarına karar veren genç kadınların uyguladığı taktik ise izleyenler tarafından takdirle karşılandı.

 

Yürüyüş sırasında karşılarına ayı çıktı! Genç kadınlar saldırıdan böyle kurtuldu... ile ilgili etiketler Meksika Ayı (hayvan) ayı saldırısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.