Yürüyen merdivende çarpınca gözü döndü! Saldırgan adam küçücük çocuğu tekme tokat dövdü!

Bakırköy'de bulunan bir alışveriş merkezinde bir adam, kendisine yürüyen merdivende çarptığı gerekçesiyle 10 yaşındaki çocuğu tekme tokat dövdü. Küçük çocuğun korkarak kaçtığı ve şiddet gördüğü o anlar kameralara saniye saniye yakalanırken, tesadüfen olaya şahit olan bir cumhuriyet savcısı, zanlıyı yakalattı.

Baba Turan Sıvacı oğlu Tugay ve arkadaşını İstanbul Bakırköy'de bir AVM'ye sinemaya götürdü.

YÜRÜYEN MERDİVENDE ÇARPINCA GÖZÜ DÖNDÜ

Filmden erken çıkan çocuklar, AVM'de dolaşmaya başladı. Bu sırada 10 yaşındaki Tugay yürüyen merdivenden bir adama çarptı. Duruma sinirlenen adam peşinden koştuğu çocuğu önce yere düşürdü, ardından tekmeledi. Çocuk acı içerisinde yerde kalırken, saldırgan şahıs ise uzaklaştı. Çevredeki vatandaşlar ise olayı sadece izlemekle yetindi. O anlar güvenlik kameralarına da yansıdı.

Yürüyen merdivende çarpınca gözü döndü! Saldırgan adam küçücük çocuğu tekme tokat dövdü!

CUMHURİYET SAVCISI ŞAHİT OLDU

AVM'de alışveriş yapan bir cumhuriyet savcısı, olaya tesadüfen şahit oldu. Savcının talimatıyla gözaltına alınan zanlı, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Saldırgan şahıs ifadesinde çocuğun yürüyen merdivenden kendisine kasıtlı olarak çarptığını, bu nedenle sinirlendiğini söyledi. Zanlı ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yürüyen merdivende çarpınca gözü döndü! Saldırgan adam küçücük çocuğu tekme tokat dövdü! ile ilgili etiketler AVM Bakırköy İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.