Yurtta alarm! 34 kız öğrenci hastaneye kaldırıldı!

Elazığ'da 34 kız öğrencisi mide bulantısı, kusma ve baş dönmesi şikayeti ile hastaneye kaldırıldı. Kız öğrencilerinin yedikleri gıdadan zehirlendiklerinden şüpheleniliyor.

DHA'nın haberine göre Elazığ Merkeze bağlı Çayda Çıra Mahallesi'nde bulunun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki İzzet Paşa Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan Fırat Üniversitesi'nde okuyan 34 kız öğrenci; mide bulantısı, kusma ve baş dönmesinden şikayet etti.

Yurt yönetiminin 112'ye yaptığı ihbarla bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Yurtta alarm! 34 kız öğrenci hastaneye kaldırıldı!

Sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından 34 öğrenci ambulanslarla Fethi Sekin Şehir Hastanesi ve Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Acil servisteki tedavilerinin ardından 30 öğrenci taburcu oldu.

4 öğrencinin tedavilerinin devam ettiği ve sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

Yurtta alarm! 34 kız öğrenci hastaneye kaldırıldı! ile ilgili etiketler Elazığ Hastane ambulans gıda zehirlenmesi kız öğrenci Fırat Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.